Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Seramiksan Usta Eğitim Seminerlerine devam ediyor

Karo, vitrifiye ve yapı kimyasalları markası Seramiksan, 2024 boyunca farklı şehirlerdeki bayilerinin iş birliğiyle ustaları için başladığı eğitim seminerlerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Erzurum ve Erzincan'da eğitim gerçekleştiren markanın bu haftaki rotasında Çorum, Trabzon, Fatsa ve Hopa bulunuyor.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Yapı kimyasalları, seramik ve vitrifiye ürünleriyle 50 ülkeye ihracat yapan Seramiksan da 2024 boyunca farklı şehirlerdeki ustaları için bayilerinin iş birliğiyle başladığı Yapı Kimyasalları Usta Eğitim Seminerleri'ne hızla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Erzurum ve Erzincan'da eğitimler gerçekleştiren markanın bu haftaki rotasında Çorum, Trabzon, Fatsa ve Hopa bulunuyor. Yapı kimyasalları ve vitrifiye markası, yıl sonuna kadar 50 seminer daha yaparak ustalarının yetkinliklerini artırmaları için çalışmalarını sürdürecek.

“TÜM TÜRKİYE'DEKİ USTALARIMIZLA BİR ARAYA GELECEĞİZ"

Seramiksan Pazarlama Müdürü Görkem Helvacıoğlu, seminerlere ilişkin şu açıklamada bulundu:

“Başarıya ulaşmak için yalnızca bir ürünü son kullanıcıya sunmak yeterli değil. İnovasyonu üretimden mağazaya ve kullanıldığı mekâna kadar tüm ekiplere ulaştırmak gerekiyor. Herkesin bir ürün hakkında aynı derecede bilgiye sahip olması, üretilecek diğer koleksiyonların da yenilikçi olmasını sağlıyor. Bu yüzden, ustalarımızın yetkinliklerini artırmak için başladığımız eğitim seminerlerimize hızla devam ediyoruz. Türkiye'nin dört bir yanındaki şubelerimizdeki ustalarımızla bir araya geliyor, üretimden müşteri ilişkilerine kadar pek çok konuyu masaya yatırıyoruz."

HAZİRANDA 3 ŞEHİRDE DAHA EĞİTİM GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Haziran ayında da Konya, Kayseri ve Denizli'de seminer düzenleyeceklerini belirten Helvacıoğlu'ndan edinilen bilgilere göre, eğitimler birçok alanı kapsıyor. Bunlar arasında ürün tanıtımları, uygulama öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gereken noktalar, müşteri şikayetlerine sebep olan konularla ilgili karşılıklı çözümler üretilmesi ve müşteri memnuniyetinin artırılmasını içeren eğitimler yer alıyor. Akşam yemeğiyle devam eden seminerlerin ardından çekilişler de yapılıyor.

Diğer Haberler

  1. Erdal Yeniçeri, GERSAN'da Yönetim Kurulu Danışmanı olarak atandı
  2. Bakan Bolat: 2025'te hizmetler dış ticaretinde net 63,5 milyar dolarlık fazla elde edildi
  3. Bakan Şimşek: Cari dengede sürdürülebilir seviyeler korunuyor
  4. AJet’ten Sevgililer Günü kampanyası
  5. Beymen Club’dan Sevgililer Günü’ne özel ‘The Way to Love’ teması
  6. İŞKUR Gençlik Programı'ndan 1 yılda 211 bin 563 genç faydalandı
  7. TÜİK: Tavuk eti, yumurta ve içme sütü üretimi arttı
  8. TÜİK: Ücretli çalışan sayısı aralıkta arttı
  9. Piyasa katılımcılarının yıl sonu enflasyon beklentisi arttı
  10. TCMB, cari açık verilerini açıkladı

© Copyright 2026

DHA