Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Seramiksan, yılın rengini karo serisiyle buluşturdu

Pantone Renk Enstitüsü'nün belirlediği yılın rengi şeftali tüyünü karo serisiyle yüzeylere taşıdıklarını söyleyen Seramiksan Pazarlama Müdürü Görkem Helvacıoğlu, "Profesyonellerin belirlediği yılın renk paletlerinden yararlanarak ürün seçmek, yaşam alanlarını dekore etmeyi kolaylaştırabiliyor. Biz de Pantone Renk Enstitüsü'nün belirlediği yılın rengi şeftali tüyüne uyumlu Sahra serimizle, müşterilerimize aradıkları dekorasyon fikrini hazır halde ürünlerimizle sunuyoruz" dedi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

İş dünyası tüketici davranışlarına göre şekillenirken modadan dekorasyona, güzellikten yapı kimyasallarına kadar birçok sektör, 2024'e yılın rengine uygun ürünlerlerle 'merhaba' demeye hazırlanıyor. Pantone Renk Enstitüsü'nün yılın rengini şeftali tüyü (peach fuzz) olarak seçtiğini aktaran seramik, vitrifiye ve yapı kimyasalları markası Seramiksan ise yılın rengini karo serisiyle yaşam alanlarına taşıyor.

Konuya ilişkin değerlendirme yapan Seramiksan Pazarlama Müdürü Görkem Helvacıoğlu, “Renklerle eşyaların uyumu, bulundukları mekâna anlam kazandırarak kendine has ve uyumlu bir atmosfer oluşturuyor. Üstelik hem ortamın hem de kişinin enerjisini etkiliyor. Elbette herkesin renkler konusunda ayrıntılı bilgi sahibi olması mümkün değil. Bu yüzden profesyonellerin belirlediği yılın renk paletlerinden yararlanarak ürün seçmek, yaşam alanlarını dekore etmeyi kolaylaştırabiliyor. Biz de Pantone Renk Enstitüsü'nün belirlediği yılın rengi şeftali tüyüne uyumlu Sahra serimizle, müşterilerimize aradıkları dekorasyon fikrini hazır halde ürünlerimizle sunuyoruz" diye konuştu.

DOĞAL TAŞ DOKUSUNU DOĞANIN RENKLERİYLE BULUŞTURUYOR

Helvacıoğlu, "Sahra serisi ile doğal taş dokusunu doğanın renkleri ve dinlendirici etkisi ile ferah ve sakin mekanlar vaat ediyoruz. Sahra, hem yer hem de duvar karosundan oluşurken farklı geometrik ve floral desenli motifleriyle mekanlara hareketlilik katıyor, ortamdaki enerjiyi yükseltiyor" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. Eminevim 600 bininci teslimatını gerçekleştirdi
  2. AJet Genel Müdürü Kerem Sarp: Zamanında kalkış oranımızı yüzde 91’e çıkardık
  3. CCC, 2025 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı
  4. Garanti BBVA Emeklilik, Smart-i Awards 2026’da iki ödüle layık görüldü
  5. Enerjisa Üretim ve WHU CCT sektör temsilcilerini İstanbul’da buluşturdu
  6. Akkuyu NGS’nin 1’inci güç ünitesinde hidrolik testler gerçekleştirildi
  7. TÜİK: Sanayi üretimi ağustosta azaldı
  8. Kamu Personeli Danışma Kurulu, Bakan Işıkhan başkanlığında toplandı
  9. İletişim Başkanlığı: 17 yatırım fonuna ait ödemeler başladı
  10. Konya Şeker'den çiftçiye avans desteği

© Copyright 2026

DHA