Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tadelle ve PUDO’dan iş birliği

 PUDO ve Tadelle iş birliği kapsamında 1-31 Temmuz tarihleri arasında Ataşehir Metropol AVM'deki PUDO teslimat noktasını kullananlara, Tadelle'nin yeni ürünü Tadelle Yaz Gofreti hediye olarak verilecek.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

OYAK şirketlerinden Sagra’nın markası Tadelle ve PUDO yeni bir iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında yapılan açıklamada 1 - 31 Temmuz tarihleri arasında Ataşehir Metropol AVM önündeki kişisel akıllı teslimat noktasından gönderi teslim alanlara, Tadelle'nin yeni ürünü Tadelle Yaz Gofreti'nin hediye edileceği bildirildi.

Hayata geçirilen kampanya kapsamında AVM önünde bulunan PUDO noktasının, bir ay boyunca Tadelle Yaz Gofreti için özel olarak hazırlanan renkli bir marka deneyim alanı olarak konumlandırılacağı aktarıldı.

PUDO akıllı teslimat dolaplarının tamamen Tadelle Yaz Gofreti iletişimine uygun görsellerle giydirileceği, dolaplar üzerinde yer alan dijital ekranlardan da kampanya duyurularının paylaşılacağı kaydedildi. Belirtilen tarihlerde bu noktayı kullanan kullanıcıların, PUDO teslimat dolapları aracılığıyla yaz aylarının yeni lezzeti Tadelle Yaz Gofreti hediyesine anında ulaşabileceği belirtildi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Şimşek: Dezenflasyon sürecini desteklemeye devam edeceğiz
  2. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yolcu rekoru
  3. Enerjisa Dağıtım Şirketleri'nden orman yangını riskine karşı drone destekli denetim
  4. İş Bankası, öz tüketim amaçlı yenilenebilir enerji gücünü 45 megavata çıkardı
  5. Temmuzda en çok akıllı telefon, vantilatör ve pervaneler tercih edildi
  6. Türkiye ile Kazakistan arasında havacılıkta yeni mutabakat zaptı
  7. İnternet sitesindeki ilan denetiminde 434 bin 860 TL ceza uygulandı
  8. 'Talya küresel büyümede rotasını genişletiyor'
  9. Bakan Göktaş: Ağustos ayı SED ödemeleri hesaplara yatırıldı
  10. Bakan Uraloğlu: Çamlıhemşin tünelli geçişi pazartesi günü hizmete açılacak

© Copyright 2026

DHA