Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

THY, Kamboçya seferlerine başladı

Türk Hava Yolları (THY) Kamboçya’nın başkenti Punom Pen seferlerine başladı. Bu uçuş ile birlikte THY’nin Güneydoğu Asya'da uçuş yaptığı 7’nci ülke olurken, Punom Pen de bölgedeki 11’inci şehir olarak uçuş ağına katıldı.

ABONE OL
İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)-

Punom Pen uçuşlarına başlayan THY, bu destinasyona hizmet veren tek Avrupalı havayolu şirketi oldu. Uçuşlar Bangkok aktarmalı şekilde haftada karşılıklı üç frekans gerçekleştirilecek. Yolcular açılışa özel kampanya ile İstanbul'dan Punom Pen'e 699 USD'den, Punom Pen'den İstanbul'a ise 679 USD'den başlayan fiyatlarla seyahat edebilecekler.

KAMBOÇYA 132’NCİ ÜLKE OLDU

Yeni rota hakkında açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Türk Hava Yolları olarak kıtaları birleştiren uçuş ağımızı sürekli genişletiyor ve stratejik destinasyonlarla bağlantılarımızı güçlendiriyoruz. Kamboçya’yı 132. ülke olarak rakipsiz uçuş ağımıza eklememiz, Punom Pen uçuşlarının başlamasıyla birlikte bu hedefte önemli bir adım niteliği taşıyor. Kamboçya’ya uçuşlarımız hem turizm hem de iş dünyası için yeni fırsatlar oluşturacak. Ayrıca, bu destinasyona uçan tek Avrupalı havayolu olmamız bölgedeki liderliğimizi daha da pekiştirecek" dedi.

 

Diğer Haberler

  1. Eksim Holding’den elektrik aboneliğinde dijital kimlik doğrulama dönemi
  2. Bakan Şimşek: Ağustos ayının kalanında motorinde ÖTV'yi sıfırlıyoruz
  3. Türk Telekom’dan KAP açıklaması
  4. Migros, yılın ilk yarısında toplam 6,3 milyar TL yatırım yaptı
  5. SANKON Genel Başkanı Cevahiroğlu: Terörsüz Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz
  6. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Alemdar: Sakarya’yı ulusal ve küresel ölçekte tanıtıyoruz
  7. THY tarihinin en uzun uçuşunu Juventus ile gerçekleştirdi
  8. Bakan Uraloğlu: 24 yılda 519 kilometre uzunluğunda 4 bin 272 köprü inşa ettik
  9. MediaMarkt’tan klima bakımı hizmeti
  10. AJet’ten gençlere özel kampanya

© Copyright 2026

DHA