Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Tomorrow On-Board Sergisi İstanbul Havalimanı'nda açıldı

TÜRK Hava Yolları (THY) ve Türkiye Tasarım Vakfı iş birliği ile tüm sürdürülebilirlik çalışmalarının yer aldığı Tomorrow On-Board Sergisi İstanbul Havalimanı'nda açıldı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

5 Haziran Dünya Çevre günü nedeniyle sürdürülebilirlik faaliyetlerin tek çatı altında toplandığı ve 4 sanatçının eserlerinin yer aldığı sergiye THY Genel Müdür Yardımcısı Levent Konukçu, İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA Kurumsal İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Turgay Yaman, sanatçılar ve diğer davetliler katıldı.

HEDEFLERİMİZE DAHA ERKEN ULAŞACAĞIZ

Törende bir konuşma yapan THY Genel Müdür Yardımcısı Levent Konukçu, "Markamızın geçmişten bugüne olan yolculuğunu, küresel çapta inşa ettiği marka imajını, misyon ve vizyonunu, uçak hurdalarından faydalanarak yorumlayan bu eserler İstanbul Havalimanı’nda sizlerle buluştu. Biz de uçak içinde kullandığımız sürdürülebilir ürünlerimizden bazılarını Tomorrow On-Board lansmanı kapsamında sizlere göstermek istedik. Türk sanatçılarımızın değerli eserleriyle Tomorrow On-Board markamızı ortak bir paydada buluşturmaktan çok memnunuz. Tomorrow on Board tam da geleceğe yaşanabilir bir dünya bırakma ufkuyla tüm işlerimizi kapsayacak. Ben bu şekilde gidersek hem BM hem de IATA hedeflerine amaçlanan tarihlerden daha önce ulaşacağımıza eminim" dedi.

DÜNYADA BİR İLKE İMZA ATACAĞIZ

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA Kurumsal İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Turgay Yaman ise, " THY ile çevre konusundaki ortak faaliyetlerimizle aynı hedefe, ülkemizin, toplumumuzun ve gezegenimizin geleceğine hizmet etmeye devam edeceğiz. İGA İstanbul Havalimanı olarak “Odağımız Dünya, Hedefimiz Gelecek” diyerek çıktığımız yolda, çevreye olan bağlılığımızı ve sürdürülebilir bir gelecek için attığımız adımları vurgulamak isterim. Eskişehir’de Güneş Enerji Santrali projemizi 2024 yılı sonunda operasyona geçirmeyi planlıyoruz. Bu proje ile havalimanımızın ihtiyaç duyduğu elektrik enerjisinin tamamını kendimiz üreteceğiz ve dünyada bir ilke imza atacağız" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Tera Yatırım’dan 22 günde 7,2 milyar liralık 4 halka arz
  2. BSH'den 2025'te 15 milyar avro ciro
  3. Turkcell’in 5G iletişiminde reklam yüzü Shaquille O'Neal oldu
  4. Havalimanındaki seyahat hizmetlerini tek bir uygulamada sunan ‘Treva’ geliştirildi
  5. 'Yüzen oteller' ile iki ayda 52 bin 748 yolcu seyahat etti
  6. Param ve Paymore iş birliğiyle self-service noktalarında nakitsiz ödemede yeni dönem
  7. Gıda etiketleme yönetmeliğinde revizyon; 'günlük' ifadesine 24 saat sınırı
  8. Enerjisa Enerji'den hisse başına 5,08 TL temettü dağıtma kararı
  9. Versuni Türkiye’nin satış ve ticari operasyon yapısında iki yeni atama
  10. Bakan Işıkhan: İşsizlik, 2012'den bu yana en düşük seviyesine geriledi

© Copyright 2026

DHA