Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

TotalEnergies İstasyonları'na Stevie Awards'tan ödül

TotalEnergies İstasyonları, müşteri deneyimi alanındaki Club TotalEnergies uygulaması ile Stevie Awards'ta Sales & Customer Service kategorisinde bronz ödül aldığını duyurdu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

 

OYAK bünyesinde Türkiye'de faaliyet gösteren TotalEnergies İstasyonları, bu yıl 20'ncisi düzenlenen Stevie Awards'ın Sales & Customer Service kategorisinde Club TotalEnergies uygulaması ile bronz ödül aldı.

 Şirket tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"TotalEnergies İstasyonları tarafından 'Yeni Nesil Enerji, Daha İyi Gelecek' vizyonuyla geliştirilen Club TotalEnergies, kullanıcı deneyimini merkeze alan yapısıyla hem sektöre yenilikçi bir bakış açısı kazandırıyor hem de müşterilerine somut faydalar sunuyor. Ulusal ve uluslararası başarılarına bir yenisini ekleyen uygulama, akaryakıt sektöründe dijital sadakat programlarının dönüşümüne öncülük ediyor.

 "Club TotalEnergies, kullanıcı etkileşimini artıran yenilikçi özellikleriyle dikkat çekiyor. Uygulamada yer alan: Hikaye Paylaşımı, Çarkı Çevir, Cevapla-Kazan ve Seyahat Rotası gibi oyunlaştırma kurguları, sektörde bir ilk olma özelliği taşıyor. Bu modüller sayesinde kullanıcılar hem eğlenceli bir deneyim yaşıyor hem de çeşitli ödül ve avantajlardan yararlanabiliyor.

 "Club TotalEnergies üyeleri, istasyonlarda gerçekleştirdikleri yakıt alımlarında pompada puan kazanabiliyor ve yine pompada bu puanları harcayabiliyor. Bireysel kullanıcılara özel kampanyalar ve sürpriz ödüller uygulamanın sunduğu avantajlar arasında yer alıyor.

 "Sadakat programı; bireysel ve kurumsal müşterilerin yanı sıra ticari araç kullanıcılarına da hitap ediyor. Bankacılık, havayolu, otomotiv, oto servis, eğitim ve finansal teknoloji sektörlerinin önde gelen kurumlarıyla gerçekleştirilen iş birlikleri sayesinde üyeler, ekstra yakıt puanı kazanma fırsatı elde ediyor."

Diğer Haberler

  1. PSB Anatolia Fuarı 25 ülkeden 150 firmayı Sakarya’da buluşturacak
  2. Bakan Bolat: Mal ve hizmet ihracatımızı 450 milyar dolara taşımayı hedefliyoruz
  3. Cevdet Yılmaz: Yıl sonu enflasyon tahminimiz yüzde 28,4'e yükseldi
  4. Cevdet Yılmaz'dan OVP açıklaması
  5. Van'da tramvay hattı projesini bakanlık üstlendi
  6. Reeskont kredilerinde BSMV istisnasının kapsamı genişletildi
  7. Eylül ayı yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı
  8. Üreticilere 450 milyon TL tarımsal destek
  9. Bulls Portföy'ün TEFAS'a açık serbest fonlarında SPK uyum sürecini tamamladığını duyurdu
  10. Yapı Kredi BANKO, ‘Uluslararası Stevie Ödül’ü kazandı

© Copyright 2026

DHA