Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Trendyol ve UNDP’den kooperatif, üretici ve işletmelere yönelik eğitim

Trendyol ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğinde yürütülen Yarının Köyleri Projesi kapsamında kooperatif, üretici ve işletmelere yönelik ‘Yapay Zeka ile Ürün Geliştirme ve Satışa Hazırlama’ eğitimleri İzmir’de başladı. Eğitimler ağustos ve eylül ayları boyunca Yarının Köyleri projesinin pilot illeri olan Denizli, Sakarya, Adana, Diyarbakır ve Hatay’da devam edecek. Eğitimlere katılanlara yapay zeka araçlarını kullanarak ürün ve pazar araştırması yapma, ürün görsellerini geliştirme ve kampanya içerikleri hazırlama becerileri kazandırılacağı bildirildi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Trendyol ve UNDP iş birliğiyle yürütülen Yarının Köyleri Projesi kapsamında başlatılan yeni yapay zeka eğitimleriyle, kırsal bölgelerde faaliyet gösteren üretici, kooperatif ve işletmelerin ürün geliştirme, pazarlama ve e-ticaret yetkinliklerinin artırılması hedefleniyor. Katılımcılara yapay zeka araçlarının sunduğu imkanların yanı sıra bu araçların iş süreçlerine nasıl dahil edilebileceği uygulamalı olarak aktarılacak.

KAMPANYALARDA YAPAY ZEKA KULLANMA BECERİSİ ÖĞRETİLECEK

Eğitimlerde ürün görsellerinin yapay zeka araçlarıyla iyileştirilmesi ve farklı kullanım alanlarına yönelik yeni görsellerin oluşturulması ele alınacak. Katılımcılar, ürünlerini dijital platformlarda daha etkili biçimde sunabilmek için ihtiyaç duydukları görsel içerikleri geliştirme konusunda bilgi edinmenin yanı sıra yapay zeka araçlarıyla ürün ve pazar araştırması yapma yöntemlerini de öğrenecek. Böylece üretici ve işletmelerin pazardaki eğilimleri, müşteri beklentilerini ve benzer ürünleri daha sistemli biçimde inceleyebilmesi sağlanacak.

Eğitim programında ayrıca kampanya içeriklerinin hazırlanması ve yönetilmesine odaklanılacak. Eğitime katılanlar; ürün açıklamaları, tanıtım metinleri ve farklı dijital iletişim kanallarında kullanılabilecek kampanya içeriklerinin yapay zeka desteğiyle nasıl geliştirilebileceğini de öğrenecek.

13 Temmuz’da İzmir Ulamış Dijital Merkezi’nde başlayan eğitimler, 3 Ağustos’ta Denizli ve 5 Ağustos’ta Sakarya’da devam edecek. Eğitimler eylül ayından itibaren Diyarbakır, Adana ve Hatay’da sürecek.

Diğer Haberler

  1. Cevdet Yılmaz'dan OVP açıklaması
  2. Van'da tramvay hattı projesini bakanlık üstlendi
  3. Reeskont kredilerinde BSMV istisnasının kapsamı genişletildi
  4. Eylül ayı yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı
  5. Üreticilere 450 milyon TL tarımsal destek
  6. Bulls Portföy'ün TEFAS'a açık serbest fonlarında SPK uyum sürecini tamamladığını duyurdu
  7. Yapı Kredi BANKO, ‘Uluslararası Stevie Ödül’ü kazandı
  8. Ticaret Bakanlığı: 2025'te hizmetler ihracatımız yüzde 6,5 oranında artışla rekor tazeledi
  9. Eyüp Lojistik, Kuveyt taşımalarını hızlandırdığını duyurdu
  10. Bakan Bolat: Türkiye'de 2025 yılında e-ticaret hacmi yüzde 52,2 arttı

© Copyright 2026

DHA