Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Turkcell’den Ramazan’a özel kampanya

Turkcell’in müşterilerine özel hazırladığı “Salla Kazan” kampanyası Ramazan ayına özel bir uygulamayla kullanıcılarla buluşacak. Ramazan’a özel paketlerin de bulunduğu “Salla Kazan Ramazan” kampanyası kapsamında kazanılan hediyeler istenildiğinde ikiye katlanarak başkalarıyla da paylaşılabilecek.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Salla Kazan uygulamasını müşterilerine teşekkür amacıyla hazırladığını duyuran operatör, pandemi döneminde mesafelerin zorunluluğa dönüşmesinin, mobil iletişime duyulan ihtiyacı artırdığını belirterek, Ramazan ayına özel iftar ve sahur paketlerini de müşterilerin kullanımına sunduğunu açıkladı. Dijital Operatör uygulaması üzerinden ulaşılabilecek kampanya 13 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

4,5 YILDA 2,3 MİLYAR HEDİYE

Turkcell kullanıcılarından büyük ilgi gören ‘Salla Kazan’la bugüne kadar 34.4 milyon Turkcell’liye 2,3 milyar adet hediye verildi. Şimdiye kadar kazanılan hediyelerin toplamı 1,6 milyar GB ve 67 milyar dakikaya ulaştı.

Turkcell’den yapılan açıklamada şu ifadelere de yer verildi:

“İnternet ve dakikaya ek olarak Turkcell uygulamalarına özel hediyeleri de kapsayan Salla Kazan; fizy, lifebox, Dergilik, BiP, GollerCepte ve TV+ üyelik paketleri de kazandırıyor. Şimdiye kadar 638 milyon dijital servis ve 511 milyon BiP hediyesi dağıtıldı.”


Diğer Haberler

  1. THY, 133 ülkede 351 şehre uçuş düzenliyor
  2. Bakan Yumaklı, Konya Şeker Fabrikası'nı ziyaret etti
  3. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan talep daralması uyarısı
  4. Çevrim içi yemek platformlarının komisyon bedellerine şeffaflık düzenlemesi
  5. Belediye Başkanı Alemdar: Adapazarı-Hendek arası demiryolu ulaşımı için ilk adım atıldı
  6. Rusya ve Özbekistan nükleer ve ilgili alanlarda iş birliği için yol haritası imzaladı
  7. Bakan Bolat, Suudi Arabistan Büyükelçisi Abualnasr'ı kabul etti
  8. Petrol Ofisi’nden bin TL'lik yakıt alımına kampanya
  9. AJet Genel Müdürü Sarp: Başkentimizi dünya başkentlerine bağlama gururunu yaşıyoruz
  10. Tüketicilerin 2026 ramazan verileri açıklandı

© Copyright 2026

DHA