Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Turkcell Genel Müdürü Dr. Koç: Cumhurbaşkanımızın vizyonu, 5G yolculuğumuza güç veriyor

Türkiye'de ilk 5G sinyalinin verilmesi dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mobil operatörlerin genel müdürlerini ağırladı. Etkinlik sonrası bir açıklama yapan Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, 5G'nin ülke ekonomisi ve geleceği için önemine işaret ederek “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'yi Turkcell gücünde 5G ile buluşturacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Vizyonuyla bizlere yol gösteren, desteğiyle sektörümüze güç veren Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. 5G ülkemize hayırlı olsun" dedi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mobil operatörlerin genel müdürlerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ağırladı. etkinlikte, sektör temsilcilerinin yanı sıra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile diğer devlet yetkilileri de hazır bulundu.

Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, 5G'nin Türkiye ekonomisi ve dijitalleşme yolculuğunda tarihi bir eşiği simgelediğini belirterek şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, ülkemize verdiğimiz sözü tutmanın ve Türkiye'yi Turkcell gücünde 5G ile buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. 5G, ulaşımdan sanayiye, eğitimden sağlığa kadar her alanda çok köklü bir dönüşümü tetikleyecek. En güçlü 5G frekans bandına ve en yüksek kapasiteye sahip mobil operatör olarak, ülkemizin 5G dönüşümüne rehberlik edeceğiz. İlk 5G sinyali arifesinde böylesine kıymetli bir buluşmada yer almaktan ötürü büyük memnuniyet duyuyorum. Bu vesileyle, vizyonuyla bizlere yol gösteren, desteğiyle sektörümüze güç veren sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. 5G ülkemize hayırlı olsun."

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Haberler

  1. Hepsiburada'da bayrak değişimi
  2. İSO ile İş Bankası'ndan KOBİ'lerin dijital dönüşümü için iş birliği
  3. Bakan Şimşek: Aktif iş gücü politikalarımıza devam ediyoruz
  4. Bakan Uraloğlu: Avrupa ile Orta Asya arasında güvenilir bağlantılar hepimiz için faydalı olacaktır
  5. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İşsizliği kalıcı biçimde azaltmayı hedefliyoruz
  6. Sierra Leone Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı, SANKON Genel Merkezi’ni ziyaret etti
  7. Bakan Işıkhan: Nitelikli insan kaynağımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz
  8. TÜİK: İhracat yüzde 9,5, ithalat yüzde 10,8 azaldı
  9. Şikayetvar: Bungalov dolandırıcılığı şikayetleri yüzde 114 arttı
  10. Sincan Belediyesi'nden esnaf denetimi

© Copyright 2026

DHA