Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Turkcell’in 5G iletişiminde reklam yüzü Shaquille O'Neal oldu

Turkcell , 5G iletişim kampanyasının yeni reklam filminin teaserını yayınlandı. Şirketin 5G iletişimi kapsamındaki reklam yüzü eski NBA oyuncusu Shaquille O'Neal oldu. ‘Turkcell Gücünde 5G’ söylemi ile iletişimlerini sürdüren şirketin, teaser yayınından kısa süre sonra filmin uzun kopyasını bütün mecralarda yayınlayacağı aktarıldı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Shaquille O'Neal, 1 Nisan itibarıyla Türkiye’de kullanılmaya başlanacak olan Turkcell gücünde 5G’nin iletişimi için ocak ayında Türkiye’ye gelmişti. Yayınlanan teaser filminde Shaq’ın İstanbul Havalimanı’nda yürümesi, onu görenlerin şaşkınlığı ve Shaq ile selamlaşması görülüyor. Teaser filmi, ekrana gelen ‘Turkcell Gücünde 5G Geliyor’ yazısıyla sona eriyor.

Teaser’ın Turkcell’in sosyal medya adreslerinden ‘Turkcell gücünde 5G, ‘dev’ sürprizleriyle yakında’ ifadeleriyle post edilmesi, kampanyanın detaylarına da bir gönderme yapıyor. Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleştirilen çekimlerin detaylarının ve filmin uzun kopyasının önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor.

Diğer Haberler

  1. Tavşanlı yatırım alanı ilan edildi; eski maden sahaları endüstri bölgesine dönüşecek
  2. Garanti BBVA ve BBVA, New York İklim Haftası’nda yer aldı
  3. Çumra Şeker’de 23’üncü kampanya açılışı gerçekleştirildi
  4. Birevim’den Emlak Katılım açıklaması
  5. Orzax’a ‘Türkiye’nin En İtibarlı Markası’ ödülü
  6. ‘Here Event olarak turizm alanında 800 bin dolarlık teknolojik yatırımımız oldu’
  7. ABB, yüzde 50 hibeli kanola tohumunu üreticiyle buluşturdu
  8. AJET’ten kabin memurlarına işaret dili eğitimi
  9. Devlet Memurları Konfederasyonu Genel Başkanı Kaya: Enflasyon farkı aylık yansıtılmalı
  10. iPhone 18 Pro serisi Turkcell mağazaları ve Pasaj’da satışa sunuldu

© Copyright 2026

DHA