Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Uluslararası yatçılık sektörü Marmaris’te bir araya gelecek

Türkiye Yat Kaptanları ve Çalışanları Derneği’nin dördüncüsünü düzenleyeceği Uluslararası Yatçılık Sektörü (International Yatching Sector) bu yıl 17-18-19 Şubat’ta Marmaris’te gerçekleştirilecek.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) -

Türkiye’nin seçkin kaptanlarını ve yatçılık sektörüne hizmet veren firmaları bir araya getiren uluslararası etkinliğe bu yıl yurt dışından 25 firma ve 4 kaptan yurt içinden ise 75 yerli firma ve 150 kaptan katılacak. Etkinlik ile Türkiye’deki yatçılık ile ilgili sorunların masaya yatırılması ve yüz yüze görüşmeler kapsamında çözüm önerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

“YATÇILIK CAMİASININ BU OLUŞUMA DESTEK VERMESİNİ BEKLİYORUZ”

Yatçılık camiasına çağrıda bulunan Türkiye Yat Kaptanları ve Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Kaptan Yusuf Ziya Karagöz, “Her zaman daha iyiye, daha güzele birlikte ulaşacağımıza inanıyoruz Yatçılık camiasının bu oluşuma destek vermesini bekliyoruz. Kaptanlarımızın ve firmalarımızın bu yıl düzenleyeceğimiz etkinliğe katılım sağlaması ayrıca yatçılık sektörünün geleceği ile ilgili atacağımız güzel adımların da habercisi olacak” dedi.

Diğer Haberler

  1. İş Bankası'nın aktif büyüklüğü 4,6 trilyon TL'ye ulaştı
  2. 'Sigara içeni değil, toplumu da zehirliyor'
  3. Fakir Hausgeräte, Ambiente Fuarı'na 60 inovatif ürünüyle katıldı
  4. KOSGEB: Depremden etkilenen 94 bin 216 işletmeye 55,74 milyar TL kaynak sağladık
  5. ‘Sanata Teşvik ve Sanatla Yaşam Programı’ için protokol imzalandı
  6. SMİ Derneği üyeleri, kiralama sektöründeki yeşil dönüşüm için buluştu
  7. Deprem bölgesine 3,6 trilyon lira ekonomik destek sağlandı
  8. Şikayetvar: Ocak ayında market alışveriş şikayetleri yıllık toplamı geçti
  9. Adıyaman Destek Market, iki yılda 87 bin kişiye ulaştı
  10. Sancaktepe’de yatay mimari odaklı üç etaplı konut projesi

© Copyright 2026

DHA