Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Vodafone Türkiye’de üst düzey atama  

İnsan Kaynakları alanında deneyimli isimlerden Nazlı Tlabar Güler, Vodafone Türkiye İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak atandı.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) - 

 

Vodafone Türkiye üst yönetiminde yeni bir atama gerçekleşti. Vodafone Türkiye İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı pozisyonuna bu alanın deneyimli isimlerinden Nazlı Tlabar Güler getirildi. Yeni görevine 12 Eylül itibarıyla başlayan Güler, Vodafone Türkiye’nin İnsan Kaynakları alanındaki tüm fonksiyon ve operasyonlarının yönetimini üstlenecek.

 NAZLI TLABAR GÜLER KİMDİR?

İnsan Kaynakları alanında telekomünikasyon, bankacılık ve sigorta sektörlerinde toplam 19 yılı aşkın deneyime sahip olan Nazlı Tlabar Güler kariyerine Avea’da başladı. Güler bu şirkette 7 yıl boyunca Yetenek Yönetimi ve Gelişimi ve İK İş Ortaklığı alanlarında sorumluluk üstlendi.

2011 yılı itibarıyla kariyerine HSBC’de devam eden Güler, İK İş Ortaklığı ve Organizasyonel Gelişim alanlarında görev aldı, önemli transformasyon projelerini hayata geçirdi. HSBC’deki son görevinde Ücretlendirme ve Yan Haklar ve Çalışan İlişkilerinden Sorumlu Direktör olarak çalışan Güler, 2018 yılında Cigna Finans ve Emeklilik şirketine geçti.

Burada İnsan Kaynakları, Süreç ve Stratejik Program Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Güler, kurumsal kültürün oluşturulması, organizasyonel yapı ve modelin değişimi, pandemi döneminde çalışanların sağlık ve refahının sağlanmasına yönelik en iyi uygulamaların hayata geçirilmesi gibi konulara liderlik etti.

Diğer Haberler

  1. Ticaret Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı öncesi market denetimi
  2. Aras Kargo'nun COO görevine Andreas Thöni getirildi
  3. TÜİK: İnşaat maliyeti ocakta arttı
  4. ŞOK Marketler'in cirosu 2025 yılında 279 milyar TL'ye ulaştı
  5. TÜİK: Sanayi üretimi ocakta azaldı
  6. BtcTurk'ten yeni yatırımcılara hediye çeki kampanyası
  7. Bayramda yola çıkacaklara ‘araç bakımı’ uyarısı
  8. Bakan Bolat: Türkiye AB için yadsınamaz vazgeçilemez bir ortak konumundadır
  9. TÜİK: Aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu
  10. OYAK Maden Metalürji’nin ‘Cevher Sensin Part-Time’ staj programı başladı

© Copyright 2026

DHA