Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Yeni iPhone 18 Pro modelleri Hepsiburada’da satışa çıktı

Hepsiburada yeni iPhone 18 Pro modellerini satışa çıkardığını açıkladı. Şirket, ‘Eskiyi Kapında Yenile’ hizmetiyle kullanıcıların mevcut cihazlarını sipariş esnasında sunulan indirimle yenileyebileceklerini ve cihaz değişimini belirledikleri adreste kolayca gerçekleştirebileceklerini duyurdu. Hepsiburada’da iPhone 18 Pro ve iPhone 18 Pro Max’in yanı sıra Apple Watch Series 12, Apple Watch Ultra 4 ve AirPods 5 de satışa sunuldu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) –

Hepsiburada tarafından yapılan açıklamaya göre 12 Eylül’de başlayan ön sipariş döneminde verilen siparişlerin teslimatı bugün saat 08.00 itibarıyla başladı. Yeni Apple ürünleri, HepsiJET ile Türkiye’nin 81 ilinde kullanıcılarla buluşuyor. Kullanıcıların ön siparişin ilk gününde en çok ilgi gösterdiği model iPhone 18 Pro Max oldu. Renk tercihlerinde ise burgonya ilk sırada yer alırken, en çok tercih edilen depolama seçeneği 256 GB olarak öne çıktı.

Hepsiburada, ‘Eskiyi Kapında Yenile’ hizmetiyle kullanıcıların yeni iPhone modellerine geçişini kolaylaştırıyor. HepsiJET’in lojistik altyapısıyla sunulan hizmet kapsamında kullanıcılar, yeni cihaz siparişi esnasında anında indirimden yararlanıyor; eski cihazların değişimini ise belirledikleri adreste kolayca gerçekleştirebiliyor. Böylece iPhone 18 Pro ve iPhone 18 Pro Max modellerine mevcut cihazlarını değerlendirerek geçiş yapabiliyor.

Diğer Haberler

  1. Bulls Portföy Yönetimi'nden fonların güncel portföy dağılımlarına ilişkin açıklama
  2. 'Turkcell mühendisleri 6G standartlarının belirlenmesine katkı sağlıyor'
  3. Efor Holding’den Efor Yatırım paylarında 2 milyar TL’ye kadar alım planı
  4. SPK'den 'Rehber' düzenlemesi açıklaması
  5. SPK, fonların tasfiyesine ilişkin usul ve esasları belirledi
  6. Yunanistan’ın gayrimenkul şirketleri Golden Visa Fuarı’nda bir araya gelecek
  7. İhracat Akademisi, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde öğrencilerle buluşuyor
  8. Satın almada yapay zeka ile insan deneyimini buluşturan Solidra kuruldu
  9. Bulls Portföy Yönetimi A.Ş'den açıklama
  10. BICKEL-TEC'in yüzde 74 hissesi Koluman Holding’e, yüzde 26 hissesi ise HAMA’ya geçti

© Copyright 2026

DHA