Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Adana'da meze israfını önlemeye 'rekabet kaygısı' engel oluyor

Adana kebabın yanında servis edilen 10’a yakın salata ve mezenin ayda yaklaşık 250 tonunun israf edildiğinin belirlenmesi üzerine Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şubesi Başkanı Bilal Serttaş, kebapçılarla bir araya gelip konuyu değerlendirdiklerini söyledi. 4 yıldan beri meze israfını önlemek için çabaladıklarını ama henüz başaramadıklarını kaydeden Serttaş, "Aslında tescilli kebabın yanında sadece ezme, soğan ve mevsim salatası olmalıdır. Fakat son yıllarda bu durum oldukça değişti. Bunun çözümündeki en büyük engel ise esnafın birlik olamaması ve rekabet kaygısı" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Bursa'da polise ve jandarmaya 119 araç teslim edildi
  2. Kayınpeder, gelinin kız kardeşini tabancayla öldürüp gelinini de yaraladı
  3. 18 yaşındaki İbrahim'in ölümüne ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
  4. Üniversitede 2'nci kattan düşen büro personeli Selda, son yolculuğuna uğurlandı
  5. Antalya ve ilçelerinde sağanak etkili oldu
  6. Kasım yağışları, kuruyan Ulaş Gölü'ne 'ilaç' oldu
  7. Emekliye ayrılan 38 yıllık öğretmene duygusal veda
  8. 60 ton yük taşıyan TIR'ın tekeri koptu
  9. ‘Altın Eller Üretiyor’ projesiyle uygulamalı kuyumculuk eğitimi alıyorlar
  10. Uzman çavuş, bacanağını öldürüp intihar etti

© Copyright 2025

DHA