Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Edirne'de, 'Türk Mutfağı Haftası' saray lezzeti 'deva-i misk helvası' ikramıyla başladı

Edirne'de Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri başladı. Bu yıl 2'nci kez düzenlenen etkinlik kapsamında Edirne'de saray mutfağının meşhur lezzeti olan, 'deva-i misk helvası' yapılarak yerli ve yabacı katılımcılara ikram edildi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. İnci kefalinin zorlu göçü başladı
  2. Adana'da sağanak ve fırtına; ağaçlar devrildi, yollar suyla doldu
  3. Van Gölü sahilleri mikrobiyalit tarlasına döndü
  4. Anneler Günü'nde şehit oğlunun mezarına giden anne: Bütün sevinçlerim, üzüntülerim hep yarım
  5. Kuzey Marmara Otoyolu'nda akrobatik hareketler yapan motosikletlilere baskın
  6. 5 yıl özlemini çektikleri çocukları Mert’i, hastane dönüşü kazada kaybettiler
  7. Kavılca buğdayı, 3 bin tonluk üretim kapasitesi ile ulusal pazara açıldı
  8. Turizm göllerinde 'iklim krizi' ile yok olma tehlikesi
  9. Denizkurdu-2 tatbikatı nefes kesti
  10. Bursa merkezli 4 ilde ‘tefeci’ operasyonunda 33 gözaltı

© Copyright 2024

DHA