Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Erzincan'da iftarda tandır ekmeği, sahurda keteden vazgeçilmiyor

Erzincan'da vatandaşlar iftar sofralarında tandır ekmeği, sahurda ise keteden vazgeçmiyor. Kent merkezinde tandır ekmeği ve kete üretimi yapan Tuncay Cantekin, "Tandır ekmeği mideyi yormadığı için, tereyağı, süt, un, tuzdan hazırlanan ve içerisine ceviz konan tandır ketesi ise oruç tutanları tok tuttuğu için vatandaşlar ramazanda bolca tüketiyor" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Bursa'da polise ve jandarmaya 119 araç teslim edildi
  2. Kayınpeder, gelinin kız kardeşini tabancayla öldürüp gelinini de yaraladı
  3. 18 yaşındaki İbrahim'in ölümüne ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
  4. Üniversitede 2'nci kattan düşen büro personeli Selda, son yolculuğuna uğurlandı
  5. Antalya ve ilçelerinde sağanak etkili oldu
  6. Kasım yağışları, kuruyan Ulaş Gölü'ne 'ilaç' oldu
  7. Emekliye ayrılan 38 yıllık öğretmene duygusal veda
  8. 60 ton yük taşıyan TIR'ın tekeri koptu
  9. ‘Altın Eller Üretiyor’ projesiyle uygulamalı kuyumculuk eğitimi alıyorlar
  10. Uzman çavuş, bacanağını öldürüp intihar etti

© Copyright 2025

DHA