Geleceğin şefleri, gastronomi kariyerlerine ilk adımı attı
Antalya'da 50 ülkeden şeflerin katıldığı GastroAntalya'da genç yetenekler, profesyonel şeflerle aynı sahnede hünerlerini sergiledi. Lise öğrencileri, hazırladıkları tabaklarla hem yarışma deneyimi kazandı hem de staj ve kariyer fırsatı yakaladı.Kentte düzenlenen GastroAntalya'da toplam 856 şef yarışmalara katılım sağladı. Aralarında gastronomi öğrencilerinin, usta şeflerin ve ülke takımlarının bulunduğu toplamda 1292 yarışmacı, jüri karşısında hünerlerini sergiledi. Yarışmada, lise öğrencileri profesyonel şeflerle aynı sahneyi paylaşarak mücadele ortaya koydu. Kariyer basamaklarını şimdiden tırmanmaya başlayan şef adayları, hazırladıkları özenli tabakları jüri üyelerine sunarak tecrübe kazandı.