Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İzmir Körfezi’nde pis koku sürerken, balık ölümleri de başladı

İzmir'de geçen yıl körfezdeki kirliliğe bağlı oluşan ve hava sıcaklığının artmasıyla yeniden ortaya çıkan pis koku bölgede etkisini sürdürürken, balık ölümleri de başladı. Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Körfez ile ilgili 47 yıldır çalışma yürütüyorum. İlk kez 2 yıl üst üste balık ölümü gördüm. Denizimiz maalesef çok kirli. Çok fazla plankton patlaması var ve denizin rengi koyu kahverengi" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Bursa'da polise ve jandarmaya 119 araç teslim edildi
  2. Kayınpeder, gelinin kız kardeşini tabancayla öldürüp gelinini de yaraladı
  3. 18 yaşındaki İbrahim'in ölümüne ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
  4. Üniversitede 2'nci kattan düşen büro personeli Selda, son yolculuğuna uğurlandı
  5. Antalya ve ilçelerinde sağanak etkili oldu
  6. Kasım yağışları, kuruyan Ulaş Gölü'ne 'ilaç' oldu
  7. Emekliye ayrılan 38 yıllık öğretmene duygusal veda
  8. 60 ton yük taşıyan TIR'ın tekeri koptu
  9. ‘Altın Eller Üretiyor’ projesiyle uygulamalı kuyumculuk eğitimi alıyorlar
  10. Uzman çavuş, bacanağını öldürüp intihar etti

© Copyright 2025

DHA