Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Japon Yuji Kadıköy'de kelle söğüş satıyor

Japon Yuji Umeji, 10 yıl önce Türkiye'ye yerleşti. Kadıköy'de oturan Umeji, sokak lezzeti olan kelle söğüşün tadına baktıktan sonra tutkunu oldu. 8 yıl boyunca ayda en az 3 kez kelle söğüş yiyen Umeji, sonunda kelle söğüşün nasıl yapıldığını öğrenmek istedi. Bunun üzerine meşhur söğüşçü Muammer Aksoy'un yanında 6 ay boyunca eğitim aldı. Eğitimin ardından 1 yıl önce Kadıköy'de önce bir tezgah açtı.  Yuji Umeji,  "Japon olduğumu görünce çok şaşırıyorlar. Aksanımdan yabancı olduğumu anladıkları için nereli olduğumu soruyorlar. Bazen Japon olduğumu söylüyorum bazen ise beyaz yalanlar söyleyip, 'Zeytinburnu çocuğuyum' diyorum" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Milli Piyango’nun 800 milyon TL’lik yılbaşı rekor büyük ikramiyesine Malatya’da ilgi büyük
  2. Kazada ölen keman sanatçısı Laçin'in ailesi, kızları adına vakıf kuracak
  3. 'Narkokapan Konya' operasyonunda 424 tutuklama
  4. 7 bıçak darbesiyle öldürdüğü kişinin ailesinden mahkemede özür diledi
  5. Kasabın vurduğu güzellik merkezi sahibi, kıyafetini parçalayıp yarasına tampon yaptı
  6. YTB Başkanı Turus: Yurt dışındaki Türk vatandaşların yaşadıkları sorunlara odaklanıyoruz
  7. Otomobille cip çarpıştı; 7 yaralı
  8. Ağaç dalları ile başladığı eskrimde Türkiye şampiyonu olan Süer Bulut, milli takıma seçildi
  9. Yangında ölen anne ve bebeği aynı mezarda toprağa verildi
  10. Bordo-mavi boynuzlu koçlar kurban pazarının gözdesi oldu

© Copyright 2025

DHA