Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Keçiboynuzundan 36 çeşit yiyecek

Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün üreticiye destek olmak amacıyla geliştirdiği projede keçiboynuzundan 36 çeşit yiyecek üretildi. Antalya, dünya keçiboynuzu ihtiyacının yüzde 22'sini, Türkiye'nin yüzde 51'ini karşılıyor.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Bursa'da 'perakende ticaret' kurallarına uymayan işletmelere 67 milyon TL idari para cezası
  2. Furkan Apartmanı davasında firari müteahhitler için güvence bedeli kararı
  3. Ordu'da 2 bin rakımlı yaylada kar manzarası
  4. Diyarbakır’da otomobil ve cip çarpıştı; 1’i ağır, 3 yaralı
  5. Bariyerlere çarpan TIR’da sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı
  6. Altay bebeğin ölümünde sanıklar hakkında müebbet hapis istemi
  7. Park halindeki araçlara çarpan otomobil takla attı: 2 yaralı
  8. Gündüz laborant, akşam halı sahada spiker
  9. 35 yılda 200 bini aşkın kitap biriktirdi, ‘Şehir Araştırmaları Merkezi’ kurdu
  10. Kartalkaya'daki yangında ölen Nehir ve Doruk kardeşlerin isimleri kütüphanede yaşatılacak

© Copyright 2025

DHA