Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Kelle' tutkusu iftar sofrasında

Sivas'ın yaklaşık 2 asırlık geleneği olan pişmiş kelle eti, ramazan ayında da tutkunlarının vazgeçilmezi oldu. Genellikle kahvaltıda tüketilen kelle, ramazanda iftar ve sahur sofrası için de sıkça tercih ediliyor.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Van'da kar yağışı etkili oldu
  2. Karlıova'da yoğun kar; 10 köy yolu kapandı
  3. Uludağ’a teleferikle çıkmak isteyenler kuyruk oluşturdu
  4. Zonguldak'ta kuvvetli rüzgar; 90 yaşındaki çınar ağacı devrildi
  5. Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 106'ncı yıl dönümü kutlandı
  6. Gölcük Tabiat Parkı beyaz örtüyle kaplandı
  7. 48 yıllık gelenek bozulmadı: Amatör futbol kulübünden ‘baba hindi’ ödüllü okey turnuvası
  8. Rize'nin yüksekleri beyaza büründü
  9. Sivas'ta minyatür bıçakların ustası 'Şirin Baba'ya hastalık engeli
  10. Körzüt Kalesi’ndeki kazılarda Urartu tarihi için önemli verilere ulaşıldı

© Copyright 2025

DHA