Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Kelle' tutkusu iftar sofrasında

Sivas'ın yaklaşık 2 asırlık geleneği olan pişmiş kelle eti, ramazan ayında da tutkunlarının vazgeçilmezi oldu. Genellikle kahvaltıda tüketilen kelle, ramazanda iftar ve sahur sofrası için de sıkça tercih ediliyor.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Bursa'da polise ve jandarmaya 119 araç teslim edildi
  2. Kayınpeder, gelinin kız kardeşini tabancayla öldürüp gelinini de yaraladı
  3. 18 yaşındaki İbrahim'in ölümüne ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
  4. Üniversitede 2'nci kattan düşen büro personeli Selda, son yolculuğuna uğurlandı
  5. Antalya ve ilçelerinde sağanak etkili oldu
  6. Kasım yağışları, kuruyan Ulaş Gölü'ne 'ilaç' oldu
  7. Emekliye ayrılan 38 yıllık öğretmene duygusal veda
  8. 60 ton yük taşıyan TIR'ın tekeri koptu
  9. ‘Altın Eller Üretiyor’ projesiyle uygulamalı kuyumculuk eğitimi alıyorlar
  10. Uzman çavuş, bacanağını öldürüp intihar etti

© Copyright 2025

DHA