Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Kuru yemiş, baharat tezgahında 'kanser' riski

Gıda Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ali Manavoğlu, açıkta satılan kuru yemiş ve baharatın uygun ortamda muhafaza edilmemesinden oluşabilecek küf kaynaklı aflatoksin maddesinin karaciğer hasarına, ilerleyen dönemde karaciğer kanserine neden olabileceğini söyledi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Nusaybin’de kamyonetin TIR’a arkadan çarptığı kazada 5 yaralı
  2. Datça’da ölü balıklar sahile vurdu
  3. Erzurum'da yat taşıyan TIR kara yolunu kilitledi
  4. Arama kurtarma ekiplerinden çayda sel tatbikatı
  5. İskenderun'da Noel kutlaması
  6. Adıyaman'da tekne alabora oldu; 4 kişi kurtarıldı, 1 kişi aranıyor
  7. SMA'lı Teoman bebeğin annesine doğum günü sürprizi
  8. Uygulamadan kaçarken otomobiliyle motosiklete çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
  9. Bodrum Mandalin Festivali renkli görüntülere sahne oldu
  10. Erciyes Kayak Merkezi’nde yeni sezonun ilk hafta sonunda yoğunluk

© Copyright 2025

DHA