Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Prof. Dr. Kadıoğlu: 1 kilo et sofraya gelene kadar 15 ton su tüketilmiş oluyor

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Afet Yönetim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, "İklim değişikliğinde yediğimize, içtiğimize dikkat etmemiz gerekiyor. Aşırı et tüketimi, iklim değişikliğine zarar veriyor. 1 kilogram kırmızı et sofraya gelene kadar 15 ton su tüketilmiş oluyor. O yüzden su ayak izi küçük ürünler kullanmamız lazım. Tropikal bitkilerden, avokado, kivi meyvelerden uzak durmak lazım. Bunlar tropikal yağmur suyu istiyor" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. 3 mıknatıs yutan 1,5 yaşındaki Faruk, laparoskopi destekli ameliyatla sağlığına kavuştu
  2. 'Ampute Messi', bedensel engellilere ilham oldu
  3. Motosiklet kazasında bacağını kaybeden Berk, protezle ayağa kalktı
  4. Şam'daki kalp hastanesini Türkiye ayağa kaldırdı
  5. Doktor olup, hemşire annesinin yanına atandı
  6. Lösemili Yiğit Efe, nakille hayata tutundu
  7. Anne-kıza 2 yıl arayla kalp kapağı ameliyatı
  8. Mantardan zehirlenip entübe edilen Batuhan, babasının karaciğeriyle hayata tutundu
  9. Kadavradan yapılan böbrek nakli ile sağlığına kavuştu
  10. Alya için valilik onaylı kampanya

© Copyright 2025

DHA