Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Prof. Dr. Kadıoğlu: 1 kilo et sofraya gelene kadar 15 ton su tüketilmiş oluyor

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Afet Yönetim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, "İklim değişikliğinde yediğimize, içtiğimize dikkat etmemiz gerekiyor. Aşırı et tüketimi, iklim değişikliğine zarar veriyor. 1 kilogram kırmızı et sofraya gelene kadar 15 ton su tüketilmiş oluyor. O yüzden su ayak izi küçük ürünler kullanmamız lazım. Tropikal bitkilerden, avokado, kivi meyvelerden uzak durmak lazım. Bunlar tropikal yağmur suyu istiyor" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Aort yırtığı olan hasta 8 saatlik operasyonla sağlığına kavuştu
  2. Bakan Memişoğlu: 2026 yılı sonunda yerli helikopter ambulansımız Gökbey filomuzda görev alacak
  3. Giresun’da ‘Sağlığa Kulaç At’ etkinliğinde denizde yüzdüler
  4. Forklift kazasında bacaklarını kaybetme riski bulunan Özlem, ameliyatla sağlığına kavuştu
  5. Çift taraflı yapay kalp cihazıyla hayata döndü
  6. Havaalanları ve AVM'lere kalp rahatsızlığı geçirenler için otomatik şok cihazı geliyor
  7. Beyninde tümör olan 7 yaşındaki Eyüp Ensar, 5 saatlik ameliyatla sağlığına kavuştu
  8. Ambulans şoförü Müzeyyen, hayat kurtarmak için saniyelerle yarışıyor
  9. Oksijen cihazından organ nakli ile kurtuldu
  10. 3 yıldır çene ağrısı çekiyordu; tanısı dünyadaki ilk vaka olarak kayıtlara geçti

© Copyright 2025

DHA