Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

'Sıcak havalarda gıda zehirlenmesi riski artıyor'

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Toprak, etkili olan yüksek hava sıcaklığının gıda zehirlenmesi riskini de arttırdığına dikkat çekerek, "Mikroorganizmaların gelişebildiği sıcaklık 10 derece ile 65 derece arası. Özellikle et ürünlerini dolapta dahi olsa iki günden fazla tutmamakta fayda var" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Park halindeki araçlara çarpan otomobil takla attı: 2 yaralı
  2. Gündüz laborant, akşam halı sahada spiker
  3. 35 yılda 200 bini aşkın kitap biriktirdi, ‘Şehir Araştırmaları Merkezi’ kurdu
  4. Kartalkaya'daki yangında ölen Nehir ve Doruk kardeşlerin isimleri kütüphanede yaşatılacak
  5. Prof. Dr. Tecer: Koku diye geçiştirdiğimiz şey, hava kirleticilerin ta kendisi
  6. Kayseri'de terör saldırısında şehit olan 15 asker anıldı
  7. Şırnak’ta kar kalınlığı 1 metreyi aştı
  8. Sezon öncesi Uludağ’da 10 otel ruhsat almak için hazırlık yapıyor, 4'ü ise hizmet veremeyecek
  9. ‘İklim değişikliğiyle mücadelede en etkin silah ormanlar’
  10. Doktor, hastane stresini adliye ritim grubuyla atıyor

© Copyright 2025

DHA