Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Şili biberi reçeli ile alışılmış tatların dışına çıktı; kahvaltıda ve yemeklerde sos olarak kullanılıyor

Bursa’da geleneksel yöntemlerle reçel üreten Cafer Yıldırım (44), Şili biberinden yaptığı reçelle alışılmış tatların dışına çıktı. Ağızda aynı anda hem tatlı hem de acı bir tat bırakan reçele, sadece kahvaltıda değil, yemeklerde de sos olarak kullanılması ile Arap turistler başta olmak üzere yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Mersin'de Ortodoks Kilisesi'nde Noel ayini yapıldı
  2. Konya'da 'şivlilik' öncesi fener alayı coşkusu
  3. Hatay’da Noel ayini
  4. Ordu'nun yüksek kesimlerinde kar yağışı
  5. Çakmakla oynarken yangın çıkardı
  6. Boşanma aşamasındaki eşi ve kayınvalidesini öldürdü
  7. Bulgaristan Türklerinin direnişinin sembolü Türkan bebek, Edirne’de anıldı
  8. Yangında 2 çocuğunu kaybeden ailenin eşyaları çalındı
  9. 'Dijital Dünyada Çocuk Hakları Sözleşmesi', 81 ilde vatandaşların imzasına sunuldu
  10. Sarıkamış şehitleri anıldı

© Copyright 2025

DHA