Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde son gün
Adana’da bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali, son gününde de ilgi gördü. Festivalde üniversite arkadaşlarını ağırlayan İkbal Özlem Arıoğlu, “İstanbul, Ankara, İzmir ve Aksaray’dan arkadaşlarım geldi. En çok Adana kebabını yediler. Şırdan ve halka tatlıyı denediler. Böyle bir festivalde birlikte olmaktan çok mutlu olduk. Önümüzdeki yıl daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi.Adana Valiliği’nin ev sahipliğinde bu yıl 9’uncusu ‘Kuşaktan kuşağa’ temasıyla düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali, son gününde de yoğun ilgi gördü. Merkez Park’ta kurulan stantlarda kentin yöresel lezzetleri kebap, şalgam, şırdan ve tatlılar ziyaretçilerin ilgisine sunuldu. 10 Ekim’de dev mangalın yakılmasıyla resmi açılışı yapılan festivalde, önceki günlerde olduğu gibi stantların önünde uzun kuyruklar oluştu. Yağışlı havaya rağmen ziyaretçiler, birbirinden farklı lezzetleri tadarken, çeşitli gastronomi etkinliklerini de izleme fırsatı buldu.