Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Uzmanından evde yapılan konserve için bakteri uyarısı

Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Toprak, evde konserve yapımı sırasında yapılan bazı işlemlerin 'Clostridium botulinum' mikroorganizması nedeniyle 'ölümle bile' sonuçlanabilen zehirlenmelere yol açabileceğini belirterek, “'İllaki endüstriyel ürünleri kullanın' demiyoruz ancak evde yapılacak konservelerde mümkün olduğunca, hijyen kurallarına dikkat edilmesi önemli" dedi.
ABONE OL

EN SON GALERİLER

  1. Babasını kaybeden SMA'lı İkbal'in kampanyası durma noktasına geldi
  2. Adanalılar yılbaşında hindi değil, tavuk dolması tercih ediyor
  3. Yılbaşı çiçeği kokina 500 liradan başlayan fiyatlarla vitrinlerde
  4. Üniversiteli Pınar, Kars'ı tanıtan rölyef sergisinin gelirini lösemili çocuklara bağışlayacak
  5. Karaz seramiklerindeki motifleri inceledi
  6. Ardahan’da esnaf soğuk havada yiyecek bulamayan güvercinleri imece usulü besliyor
  7. Bodrum’da ana su isale hattı patladı, asfalt çöktü
  8. Adliye çalışanlarının kurduğu ritim topluluğu konser verdi; Başsavcı türkü söyledi
  9. Şırnak’ta vinç, kavşaktaki 6 araca çarptı; 7 yaralı
  10. Cezayirli Gazi Hasan Paşa'ya ait köşk ve çiftlik kalıntıları gün yüzüne çıkarılıyor

© Copyright 2025

DHA