Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

1 Mayıs’ta polise damacana ile saldıran kadın da gözaltında

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Saraçhane’de tedbir alan polis memurlarına saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 29 kişi arasında damacana ile polise vurduğu belirlenen Ayşe Beliz İ.'nin de olduğu öğrenildi. Öte yandan saldırganların polis kamerasına yansıyan görüntüleri de ortaya çıktı.

ABONE OL
Derya EVREN KORKMAZ/İSTANBUL, (DHA)-

İstanbul’da 1 Mayıs’ta Saraçhane’de toplanıp Taksim meydanına yürümek isteyen kalabalık grup arasındaki bazı kişiler, yürüyüşe izin vermeyen polise saldırdı. Olaylar sırasında 217 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda polise saldırdıkları tespit edilen 29 kişi daha bu sabah düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. Gözaltına alınlardan birinin de polise damacana ile saldıran Ayşe Beliz İ. olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan bu sabah gözaltına alınan bazı şüphelilerin polis kamerasına yansıyan görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde şüphelilerin polise yönelik saldırı anları yer aldı.





Diğer Haberler

  1. Adana'da silahlı kavga: 1'i ağır 4 yaralı
  2. Hatay'a kavga eden iki grup, polisin müdahalesiyle dağıldı
  3. Tekirdağ'da apartman dairesinde patlama ve yangın: 2 ölü, 2 yaralı
  4. İstanbul merkezli 3 ilde uyuşturucu operasyonu: 45 şüpheli tutuklandı
  5. Antalya ve Adana’da fuhuş operasyonu: 35 mağdur kadın kurtarıldı, 14 tutuklama
  6. Amasya’da otomobil ile minibüs çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
  7. Dinçer Arslan’ı öldürüp gömen zanlılar ikinci kez hakim karşısında
  8. İstanbul’da DEAŞ operasyonu: 17 şüpheli tutuklandı
  9. Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, görevden uzaklaştırıldı
  10. Ümraniye'de alışveriş merkezinde silahlı saldırı: 2 yaralı

© Copyright 2026

DHA