Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

15 Temmuz şehidi polis memuru için anma töreni

Antalya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikte anma etkinliği düzenlendi. 15 Temmuz 2016'da şehit olan polis memuru Muhammet Oğuz Kılınç, mezarı başında törenle anıldı.

ABONE OL
Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, Uncalı Kent Mezarlığı'ndaki şehitlikte anma töreni düzenledi. Törene, Antalya Valisi Hulusi Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı.

Törende, Kur'an-ı Kerim okunup, şehitler için dua edilmesinin ardından Vali Şahin ve katılımcılar şehitlikteki kabirlere karanfil bıraktı. 15 Temmuz 2016’da geçici görevle Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde bulunan ve darbe girişimi sırasında girdiği çatışmada şehit olan polis memuru Muhammed Oğuz Kılınç'ın annesi Meliha Meltem Kılınç ve babası emekli polis memuru Zeki Kılınç da şehit oğullarının kabri başındaydı.



Diğer Haberler

  1. Manisa’da çalınan 6 motosiklet 90 güvenlik kamerası incelenerek bulundu: 3 gözaltı
  2. Edirne’de katı atık bertaraf tesisinde yangın
  3. Çanakkale'de evlilik vaadiyle bir kişiyi 800 bin TL dolandıran kadın yakalandı
  4. Van Gölü'ne düşen otomobilin sürücüsü yaralı kurtarıldı
  5. Batman'da yolcu minibüsü ile para nakil minibüsü çarpıştı: 15 yaralı
  6. Çırağa kompresörle şiddet uygulayıp ölümüne neden olan sanığa müebbet hapis talebi
  7. Rehabilitasyon merkezinde otizmli çocuğa şiddet kamerada
  8. Çorum'da otomobil, TIR'a arkadan çarptı; 4 yaralı
  9. Türkiye, Sosyal Risk Haritası tecrübesini Özbekistan ile paylaştı
  10. Kavşakta 2 otomobil çarpıştı: 1 kişi öldü, milletvekili ve oğlu yaralandı

© Copyright 2026

DHA