Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

18 yaşındaki Efecan, kavgada bıçaklanarak öldürüldü

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada Efecan Fandos (18) hayatını kaybetti. Cinayete karıştıkları belirlenen O.I. (21) ve N.C.A. (20), tutuklandı.

ABONE OL
Abdullah YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA)-

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Süleymanpaşa ilçesi 100'üncü Yıl Mahallesi Barış Manço Parkı'nda meydana geldi. Efecan Fandos ile O.I. ve N.C. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında O.I. ile N.C.A., üzerlerinde taşıdıkları bıçakla Efecan Fandos'u bıçakladı. Vücuduna iki bıçak darbesi alan Fandos, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler kaçtı. İhbar üzerine parka polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Efecan Fandos, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis, kaçan O.I. ve N.C.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.I. ve N.C., çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. 




Diğer Haberler

  1. Otizmli öğrencisini merdiven ittiği ileri sürülen okul müdürünün tahliye talebine ret
  2. Adalar Adliyesi'nin 12 silahın kaybolmasına ilişkin soruşturmada katibin ifadesi ortaya çıktı
  3. Kuyumcu dükkanından hırsızlık girişimine 2 tutuklama
  4. Kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1'i ağır 2 yaralı
  5. Otomobil fındık bahçesine uçtu; anne ve kızı yaralandı
  6. Ayı, arı kovanlarını parçaladı
  7. Talep kabul edildi, Rojin'in telefonu incelenmek üzere İspanya'ya gidiyor
  8. Bedensel engelli, evinde çıkan yangında öldü
  9. İzmir’de belediye işçileri ‘çıplak ücrete' karşı 'çıplak ayak yürüyüşü' yapacak
  10. TIR’a arkadan çarpan kamyonda sıkışan sürücüyü itfaiyeciler kurtardı

© Copyright 2025

DHA