Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

2 ve 3 yaşındaki 2 kızını bıçaklayıp, 1’ini öldüren anne, intihar etti

İzmir'de Havin Gün, iki kızından Avşin Gün'ü (2) bıçakla öldürüp, Nevşin Gün’ü ise (3) ise yaralayıp, ardından aynı bıçakla intihar etti.

ABONE OL
Tolga TAHÇI/ İZMİR, (DHA)-

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Salimbey Mahallesindeki bir evde meydana geldi. Havin Gün, kızları Avşin Gün ve Nevşin Gün’ü bıçakladıktan sonra aynı bıçağı kendine de sapladı. Sesleri duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Dikili Devlet Hastanesine kaldırıldı. Minik Avşin burada hayatını kaybederken, ablası Nevşin Gün ise Bayraklı Şehir Hastanesi'ne, annesi Havin Gün ise Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Anne Havin Gün de sevk edildiği hastanede hayatını kaybetti. Tedavisi süren Nevşin Gün'ün ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan baba C.G. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

 

 

 

Diğer Haberler

  1. Teravih namazına giden gelin-kaynanaya otomobil çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
  2. Köprüden çaya düşen çocuk öldü
  3. Mersin’de yasadışı bahis operasyonu: 9 tutuklama
  4. Gazeteci Alican Uludağ gözaltına alındı
  5. Sanal medya ünlüsü Deniz Sinan Demir tutuklandı
  6. İzmir’de Vali Elban ilk iftarı şehit yakınları ve gazilerle yaptı
  7. Vali Gül 'Büyük Aile Sofrası' iftar programında konuştu
  8. AK Parti Ankara'da 'İftara 5 Kala' etkinliği gerçekleştirdi
  9. Hatay’da ilk iftar ‘Büyük Aile Sofrası’nda yapıldı
  10. Husumetlilerinin bıçaklı saldırısında hayatını kaybetti; 3 gözaltı

© Copyright 2026

DHA