Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

200 bin lira 'bıçak parası' alan doktora suçüstü

Antalya'da hastasından 'bıçak parası' adı altında 200 bin TL alan ortopedi doçenti O.C., suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

ABONE OL
ANTALYA, (DHA)

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda görevli Doç. Dr. O.C., iddiaya göre, adı açıklanmayan hastasından, ameliyat parası olarak 200 bin lira istedi. Hasta, 160 bin lirayı verdiği doktora kalan parayı ameliyat öncesi vereceğini söyledi. Hasta, daha sonra polis merkezine giderek doktordan şikayetçi oldu.

Hasta, bugün geri kalan 40 bin lirayı teslim ettiği sırada harekete geçen polis, Doç. Dr. O.C.'yi hastanedeki odasında gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen O.C., ifadesinin alınması için Antalya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Doç. Dr. O.C., 11 yıl önce de hastanede darbedilmesi olayıyla gündeme gelmişti. O.C., hastanenin acil servisteki nöbeti sırasında tedavi amacıyla hastaneye gelen bir hastanın refakatçısı tarafından dövülmüştü.

Diğer Haberler

  1. Almanya tarafından 'Difüzyon mesajı' ile aranan şüpheli Şişli'de yakalandı
  2. Aldığı oto çekiciyi kamyonete çevirmek istedi, ruhsatın sahte olduğunu öğrendi
  3. Çekmeköy'de öğretmen Fatma Nur Çelik'i öldüren sanığın yargılanmasına devam ediliyor
  4. En küçük baykuş türü Kukumav, Erzincan’da görüntülendi
  5. İzmir'de Büyükşehir iştiraki şirkete 'ihaleye fesat' operasyonu: 3 gözaltı
  6. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 40’ıncı duruşma
  7. Kağıthane’de 32 yaşındaki Oğuzhan evinde ölü bulundu: Annesi 'Yavrum gitti' diye ağladı
  8. 7 ilde yasa dışı bahis operasyonu; 61 şüpheli hakkında işlem başlatıldı
  9. 7 ilde 'Paymix 4' operasyonu: 59 kişi gözaltına alındı
  10. Ticaret Bakanlığı'ndan bayram öncesi dolandırıcılığa karşı uyarı

© Copyright 2026

DHA