Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

23 yıl hapisle aranan cinayet hükümlüsü, operasyonla yakalandı

İzmir'de, cinayet suçundan 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü E.D. (32), özel harekatçıların da katıldığı operasyonla yakalandı.

ABONE OL
Halil İbrahim KARABIYIK/İZMİR, (DHA)-

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'kasten öldürme' suçundan 23 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü E.D.'nin 75. Yıl Mahallesi'ndeki bir apartmanda saklandığı bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, gece saatlerinde özel harekatçıların desteği ile adrese operasyon düzenledi. E.D. ile ona yardım ettiği belirlenen R.A. ile B.İ.P. gözaltına alındı. Evde 1 tabanca ele geçilirken, şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

HÜKÜMLÜ CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ

İzmir'de, özel harekat polislerinin desteği ile bir apartman dairesine yapılan operasyonda, hakkında 'Kasten Öldürme' suçundan 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü Emre Demircan (32) yakalandı. Demircan'ın saklanmasına yardım ve yataklık yaptığı belirtilen R.A. ile B.İ.P. de gözaltına alındı.

54 SUÇ KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan firari hükümlü Emre Demircan'ın 54 suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. Demircan, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. Demircan ile birlikte yakalanan R.A. ve B.İ.P. ise serbest bırakıldı.


Diğer Haberler

  1. Bitlis’te otomobil TIR’a çarptı: Karı-koca öldü, 5 kişi de yaralı
  2. Bayram tatili yolunda kaza: Baba öldü, eşi ile 4 oğlu yaralandı
  3. Sultanbeyli'de uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 3 şüpheliden biri tutuklandı
  4. Moda tasarımcısı Ayşegül Eraslan’ın ölümüne ilişkin yanıltıcı bilgi paylaşan şüpheli gözaltına alındı
  5. Çerçioğlu’nun avukatı: Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulunacağız
  6. 876,5 yıl hapisle yargılanan firari deprem sanığı, 250 gün sonra yakalandı
  7. Şikayetvar'dan 'veri ihlali' iddialarına ilişkin açıklama
  8. 15 yıldır köydeki öğrencileri okullarına ulaştıran şoför Hanım: Kadınların yapmayacağı şey yoktur
  9. Reklamcı Alinur Velidedeoğlu son yolculuğuna uğurlandı
  10. MKE'den 'kuruluş tarihi' açıklaması

© Copyright 2026

DHA