Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

29 kişinin ölümden döndüğü teknenin batma anlarından yeni görüntüler ortaya çıktı

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesindeki Birecik Baraj Gölü'nde, 29 kişinin ölümden döndüğü tur teknesinin alabora olmasına dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde tekne su almaya başlıyor ve yan yatarak batarken can pazarı yaşanıyor.

ABONE OL
(Şanlıurfa), (DHA)

Birecik Baraj Gölü'nde, önceki gün 29 kişinin ölümden döndüğü tur teknesinin alabora olmasına havalandırma kanallarının su almasının neden olduğu öne sürüldü. Tekne karaya çekilerek bakıma alınırken, jandarmanın soruşturması sürüyor.

Halfeti ilçesinde Fırat Nehri üzerindeki Birecik Baraj Gölü'nde, 29 kişiyi taşıyan tur teknesi su alıp, alabora oldu. 29 yolcu, çevredeki diğer tur teknelerinin yardımı ile kurtarıldı. Suya düşen bazı yolcuların uzatılan ipler ve suya atlayanların yardımı ile kurtarılması, cep telefonu kameralarına yansıdı. Alabora olan tekne ise kıyıya çekilerek, onarıma alındı.

Halfeti İlçe Jandarma Komutanlığı, olayın ardından başlattığı soruşturmada teknede inceleme yapıp, görevliler ile görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.

Tur teknesinin alabora olmasına dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde tekne su almaya başlıyor ve yan yatarak batarken can pazarı yaşanıyor.

Diğer Haberler

  1. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı: TEI’deki yangında 2 kişi hafif yaralandı
  2. Ahbap Derneği soruşturmasında, Ece Üner ve Fatih Portakal'ın bilgisine başvurulacak
  3. Adana’da dolmuşçulardan ‘güzergah’ eylemi
  4. Ankara'da eğitim helikopteri düştü; 2 yaralı
  5. 22 ilde FETÖ operasyonu: 51 tutuklama
  6. Gözaltına alınan CHP Silivri İlçe Başkanı Doruk Bulut adliyeye sevk edildi
  7. Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı gözaltına alındı
  8. Boşanma aşamasındaki eşini darbettiği iddiasıyla gözaltına alındı
  9. 24 yıldır kayıp olan Döndü'nün ablası: Kardeşimin akıbeti ortaya çıkarılsın
  10. Kuşadası Söke İçme Suyu İsale Hattı Sözleşmesi imzalandı

© Copyright 2026

DHA