Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

3 ildeki narkotik operasyonlarında 6 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir, Ankara ve İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda 1 milyon 913 bin uyuşturucu hap ile 426 kilogram kimyasal madde ele geçirildiğini, 6 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

ABONE OL
Umutcan ÖREN/ANKARA, (DHA)-

Bakan Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İzmir, Ankara ve İstanbul'da yapılan operasyonlarda; 1 milyon 913 bin uyuşturucu hap ile 426 kilogram uyuşturucu hap yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirildi. Operasyonlarda 6 şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya, "Ele geçirilen uyuşturucunun İnsanlara arz edilmesini ve toplum sağlığına zarar vermesini engelledik. Bizim bütün mücadelemiz, bir insanlık suçu olan uyuşturucudan, başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı korumak. Ve biz bu mücadeleyi, sadece ülkemiz için değil, tüm insanlık için yapıyoruz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.


Diğer Haberler

  1. İstanbul Valiliği'nce '30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu’ düzenlendi
  2. Yüzlerce kişi Türk bayrakları ve meşalelerle yürüdü
  3. Karaköy’de Kanadalı turist takside önce gasp sonra bıçaklı saldırı iddiası; saldırı anları kamerada
  4. Kaldırımda yürürken silahlı saldırıda yaralandı
  5. Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Galata Kulesi’ne Türk bayrağı yansıtıldı
  6. Uluslararası düzeyde 'uyuşturucu ticareti' suçundan aranan şüpheli Beyoğlu'nda yakalandı
  7. Erdek'te 30 Ağustos coşkusu: Teknedeki müziğe sahildeki tatilciler bayraklarla eşlik etti
  8. Veli Ağbaba ve ailesine yönelik tehdit soruşturmasında 4 şüpheli tutuklandı
  9. Bursa'da düğün yemeği ardından 100’den fazla kişi hastaneye kaldırıldı
  10. Sokakta tartıştığı kiracısını tüfekle öldürdü; o anlar kamerada

© Copyright 2026

DHA