Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

3 ildeki uyuşturucu operasyonunda 16 gözaltı; 50 milyon liralık mal varlığına el konuldu

Bursa merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 18 şüphelinin uyuşturucu ticaretinden elde ettiği tespit edilen 50 milyon liralık mal varlıklarına el konuldu. Şüphelilerden 16'sı gözaltına alındı, 2'si ise aranıyor.

ABONE OL
Esra TÜRKER/BURSA, (DHA)-

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 10 ayrı soruşturma kapsamında, ‘Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ suçunu işledikleri tespit edilen 18 şüpheliye yönelik Bursa, İstanbul ve İzmir’de operasyon başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, dün düzenlenen eş zamanlı operasyonlarında, 16 şüpheli yakalanıp gözaltına alındı.

Şüphelilere ait 13 araç, 9 mesken, 3 tarla, 1 arsa ile 20 farklı banka ve kripto varlık hesaplarının da olduğu piyasa değeri 50 milyon TL olan mal varlığına el konuldu. İki şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Keçiörengücü'nün genç futbolcusu Abdullah, kazada hayatını kaybetti
  2. Aksaray Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde 'rüşvet' operasyonu; 9 tutuklama
  3. Sokakta belediye çalışanını öldüren şüpheli tutuklandı
  4. Çankaya’da 19 Mayıs coşkusu
  5. Midye toplamak için daldığı boğazda kayboldu; cesedine 12 saat sonra ulaşıldı
  6. Arızalanan Sumud teknesine Türk Sahil Güvenliği yardım etti
  7. CİMER, Türk bayrağı isteyen gencin talebini karşıladı
  8. İstanbul Boğazı 'yat yarışı' nedeniyle gemi trafiğine kapatıldı
  9. İzmir merkezli yasa dışı bahis operasyonu: 19 gözaltı
  10. Bakanlıktan ABB'ye 1,6 milyon lira atık su deşarjı cezası

© Copyright 2026

DHA