Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

3 kardeş, 15 gün içinde koronavirüsten yaşamını yitirdi

Yalova'da, Üzeyir (72), İmdat (61) ve Vedat Burgazoğlu (56) kardeşler, 15 gün içerisinde koronavirüsten yaşamını yitirdi.

ABONE OL
Recep CAN/YALOVA, (DHA)

Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Burgazoğlu'nun, bazı septomlar üzerine kaldırıldığı hastanede yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Bir süre sonra Burgazoğlu'nun ağabeyi İmdat Burgazoğlu'nun da koronavirüse yakalandığı anlaşıldı. Hastanede tedavi gören Vedat Burgazoğlu, 2 hafta önce yaşamını yitirdi. Bir süre sonra durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırılan İmdat Burgazoğlu da kurtarılamadı.

Aile iki kardeşin yasını tutarken, ağabeyleri Üzeyir Burgazoğlu da koronavirüse yakalandı. Evinde karantinaya alınan Üzeyir Burgazoğlu, durumu ağırlaşınca Yalova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Üzeyir Burgazoğlu da dün hayatını kaybetti.

Üzeyir Burgazoğlu, az sayıda kişinin katılımıyla Yalova Mezarlığı'nda, diğer iki kardeşinin yanında toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. 'Yenidoğan Çetesi' davasında 7'nci duruşma
  2. Nevşehir’de tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 2 Tevrat ele geçirildi
  3. 1,2 milyar TL'lik 'devre mülk' dolandırıcılığında 9 tutuklama
  4. Motosiklet kazasında ölen liseli Hasan, toprağa verildi
  5. Kahvehanedeki kavgada bıçaklanan Hasan öldü
  6. Denetimde ele geçirilen yavru makak maymunu koruma altına alındı
  7. Büyükçekmece'de motosikletle hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü
  8. Eskişehir’de kayıp öğretmeni arama çalışmalarına kurbağa adamlar da katıldı
  9. Bitlis'te durdurulan 2 araçta 6 kilo skunk ele geçirildi
  10. Gaziantep'te 1 milyon 350 bin TL'lik kaçak elektronik eşya ele geçirildi

© Copyright 2025

DHA