Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

3 kişinin öldüğü kazada yaralanan Büşra, 18 günlük yaşam savaşını kaybetti

Mersin'de ikiz kardeşi ile 2 kuzeninin öldüğü kazada ağır yaralanan Büşra Güney (15), 18 günlük yaşam savaşını kaybetti. Kazada ölü sayısı 4'e yükseldi.

ABONE OL
Soner AYDIN/MERSİN (DHA)-

Kaza, 2 Şubat günü saat 20.30 sıralarında Tarsus ilçesi Bekirde Mahallesi D-400 kara yolunda meydana geldi. Tarsus'tan Mersin yönüne giden psikolog Melis Kuş (25), yönetimindeki 33 ATE 039 plakalı cip ile önündeki aracı sollamak istedi.

(Fotoğrafta: Melis Kuş)

Ancak bu sırada Kuş'un direksiyon kontrolünü yitirdiği cip, refüjde karşıya geçmek için bekleyen kişilerin arasına daldı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

(Fotoğrafta: Kübra Güney)

Kuzenler Nejla Öztürk (16), Zehra Serdil Atak (18) ve Kübra Güney'in (15) yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan Büşra Güney, Burkan Acar (21) ve Yunus Bagı (35) ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan sürücü Melisa Kuş tutuklandı.

(Fotoğrafta: Zehra Serdil Atak)

Kazada ölen Kübra'nın ikiz kardeşi Büşra Güney de hastanedeki 18 günlük yaşam savaşını kaybetti. Kazada ölü sayısı 4'e yükseldi. Soruşturma devam ediyor.

(Fotoğrafta: (Kübra Güney, solda)-(Baba Mahmut Güney, ortada)-(Büşra Güney, sağda))


(Fotoğrafta: Nejla Öztürk)

Diğer Haberler

  1. Kütahya’da kuyumcuyu düşük ayarlı altınla dolandıran 4 şüpheli yakalandı
  2. Evde çakmak gazı patladı: 3 yaralı
  3. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin faaliyet izni kaldırıldı
  4. Aydın merkezli 4 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 6 tutuklama
  5. Tokat’ta yağış nedeniyle yamaçtan kopan kaya parçaları yola savruldu
  6. Yolcu minibüsü ile tanker çarpıştı: 3 yaralı
  7. Kalp krizinden ölen üsteğmenin öğrencilere burs aradığına dair mesajları ortaya çıktı
  8. Elif’in yaya geçidinde öldüğü kazanın sürücü 4 yıl 5 ay ceza aldı, tahliye oldu
  9. Kırıkkale'de sağanak; altgeçit ve caddeler suyla doldu
  10. Kapı koluna asılı halde bulunan Havin’in eşi suçlamaları reddetti

© Copyright 2026

DHA