Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

30 ilde FETÖ operasyonları; 65 şüpheli tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 30 ilde FETÖ'ye yönelik son iki haftadır düzenlenen operasyonlarda 156 şüphelinin yakalandığını, 65'inin tutuklandığını açıkladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik jandarma tarafından yürütülen operasyonları sosyal medya hesabından paylaştı. Buna göre; 30 ilde son iki haftadır düzenlenen operasyonlarda 156 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirildi. Şüpheliler; FETÖ'nün 'Güncel yapılanması' içerisinde faaliyet yürütmek, ankesörlü telefonlarla örgüt sorumluları ile irtibatta bulunmak, terör örgütüne finans sağlamak ve örgüt propagandası yapmak suçlarından aranıyordu. Şüphelilerden 65'i tutuklandı, 34'ü hakkında adli kontrol kararı verildi. Diğerlerinin işlemleri devam ediyor.

Diğer Haberler

  1. Mersin'de 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı
  2. İletişim Başkanı Duran: Fatih Sultan'ın açtığı bu yol, Cumhurbaşkanımızın 'Türkiye Yüzyılı' hedefiyle devam eden bir meşaledir
  3. Anadolu Otoyolu'nun Düzce geçişinde trafik durma noktasına geldi
  4. İstanbul'un fethinin 573. yıl dönümü Üsküdar'da coşkuyla kutlandı
  5. TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde bayram dönüşü yoğunluğu
  6. Adıyaman’da 2 otomobil çarpıştı; anne ve 2 çocuğu öldü, 4 kişi de yaralandı
  7. İstanbul Boğazı’ndaki havai fişek gösterisi havadan görüntülendi
  8. Mayıs ayında Ordu'nun yaylalarına kar yağdı
  9. DMM: Maçlarda İstiklal Marşı uygulaması kaldırıldı iddiaları asılsız
  10. TCG Fatih, Sarayburnu Limanı'nda ziyarete açıldı

© Copyright 2026

DHA