Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

30 yıldır kayıp olarak aranıyordu, geçirdiği trafik kazası ile bulundu

Sivas'ta yaklaşık 30 yıldır kayıp olarak aranan zihinsel engelli E.G. (55), 20 yıldır yaşadığı Konya'da trafik kazası geçirince polisin yaptığı araştırma sonucu bulundu.

ABONE OL
Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA)-

Kaza, geçen hafta Akabe Mahallesi Fetih Caddesi'nde meydana geldi. M.S.'nin (17) kullandığı otomobil, yolda yürüyen 50-60 yaşlarında, hafif zihinsel engelli kişiye çarptı. Yaya hafif yaralanırken, polis yaralının kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. Yaralının E.G. olduğu, yaklaşık 20 yıldır Konya'da yaşadığı, bakımın A.T. tarafından üstlenildiği tespit edildi. A.T. ise E.G.'nin ailesine ulaşmadığını, Tokat ya da Sivas'ta yakınları olabileceğini belirtti.

FOTOĞRAF İLE TEŞHİS

Bunun üzerine araştırma başlatan polis, E.G.'nin ağabeyi olabileceği değerlendirilen kişiye ulaştı. Telefonla yapılan görüşmede; ağabey, E.G.'yi yaklaşık 30 yıldır aradıklarını ve mahkemeye gaiplik başvurusunda bulunduklarını belirtti. Görüşme sırasında gönderilen fotoğraf ile kardeşini teşhis eden ağabey, E.G.'nin Sivas nüfusuna kayıtlı olduğunu doğruladı. Teşhis sonrası ağabey, kardeşini almak için İstanbul'dan Konya'ya geldi. İşlemlerin ardından 2 kardeş, İstanbul'a döndü.


Diğer Haberler

  1. 2025 yılında 634 deniz arama kurtarma operasyonu gerçekleştirildi
  2. Kağıthane’de yağış sonrası duvar park halindeki aracın üstüne yıkıldı
  3. Taciz iddiasıyla görevden uzaklaştırılan öğretim üyesi meslekten çıkarıldı
  4. Ankara'da kaza; 1 ölü, 5 yaralı
  5. Evinde silahla vurulmuş halde bulunan kadın tedaviye alındı
  6. Diyarbakır’da kafeye silahlı saldırı: 1 yaralı
  7. Belediye başkanının taciz suçundan yargılandığı davanın mağduru kız çocuğu, kazada yaralandı
  8. Kağıthane’de binanın 6'ncı katındaki terastan düşen mimar hayatını kaybetti
  9. Malatya'da 3 ayrı kaza; 1 ölü, 3 yaralı
  10. Gaziantep’te tankerler kafa kafaya çarpıştı:1 ölü, 1 yaralı

© Copyright 2026

DHA