Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

5 il merkezli siber suç operasyonu: 8 tutuklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, siber suçlara yönelik 5 il merkezli düzenlenen operasyonda 43 şüphelinin yakalandığını, 8'inin tutuklandığını açıkladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya, Muğla, Şanlıurfa, Amasya ve Düzce merkezli toplam 21 ilde jandarma tarafından düzenlenen operasyonu sosyal medya hesabından paylaştı. Buna göre; hesaplarında 1 milyar TL işlem hacmi bulunan 43 şüpheli yakalandı, çok sayıda cep telefonu, SIM kart, bilgisayar, banka kartı ve dijital materyal ele geçirildi. Şüphelilerden 8'i tutuklandı, 29'u hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. Diğerlerinin işlemleri ise devam ediyor.

Şüpheliler hakkında, internet üzerinden yasa dışı bahis oynattıkları ve yasa dışı para transferlerine aracılık ettikleri, sosyal medya üzerinden sahte ilan vererek vatandaşları dolandırdıkları gerekçesi ile soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. 'Uyuşturucu' soruşturmasında 6 şüpheli tutuklandı
  2. Niğde'de TIR ile otomobil çarpıştı; 2'si çocuk 4 yaralı
  3. Bebek'teki spor salonunun işletmecisi tutuklandı
  4. Mardin’de soluk borusuna yabancı cisim kaçan çocuk, öldü
  5. Özdemir Bayraktar Belgeseli, D-Smart GO'da
  6. Osmaniye’de 6 Şubat depremlerinin ardından 10 sağlık tesisinin açılışı gerçekleştirildi
  7. Kartal'da ambulans ile cip kafa kafaya çarpıştı: 2'si sağlık personeli 3 yaralı
  8. Alacak-verecek tartışmasında kardeşini öldürdü
  9. İzmir'deki cinayetin şüphelileri, Aydın'da yakalandı
  10. Hatay'da motosikletiyle 324 kilometre hız yapan sürücüye işlem yapıldı

© Copyright 2026

DHA