Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

5 yaşındaki kızını öldürdü; 'Eşime ateş ettim, çocuğuma isabet etti' dedi

Konya'nın Kulu ilçesinde 5 yaşındaki kızı Hiranur Ö.'yü (5) tüfekle öldürüp, eşi Şaadet Ö.'yü de yaralayan Mehmet Ö. (31), ilk ifadesinde, "Eşimle tartışıp, kavga ettik. Eşim, yakındaki babasının evine gitmek isterken arkasından korkutmak amaçlı tüfekle ateş ettim; ama çocuğuma isabet etti" dedi.

ABONE OL
KONYA, (DHA)-

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Kemaliye Mahallesi 138259 Sokak'taki müstakil evde meydana geldi. 3 çocuk babası Mehmet Ö., bilinmeyen nedenle eşi Saadet Ö. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Şaadet Ö., kızı Hiranur Ö. ile yaklaşık 500 metre mesafedeki babasının evine gitmek için bahçe kapısına doğru yöneldi. Mehmet Ö. de arkasından tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar, Şaadet Ö. ile kızı Hiranur'un vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. İhbarla adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

HİRANUR TOPRAĞA VERİLDİ

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Hiranur Ö. yaşamını yitirdi. Hafif yaralı Şaadet Ö. ise tedavisinin ardından taburcu oldu.

Gözaltına alınan Mehmet Ö., ilk ifadesinde, "Eşimle tartışıp, kavga ettik. Eşim, yakındaki babasının evine gitmek isterken arkasından korkutmak amaçlı tüfekle ateş ettim; ama çocuğuma isabet etti" dedi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken, Hiranur Ö.'nün cenazesi bu sabah Cumhuriyet Mezarlığı'nda topağa verildi.

TUTUKLANDI 

Konya'nın Kulu ilçesinde 5 yaşındaki kızı Hiranur Özer'i (5) tüfekle öldürüp, eşi Şaadet Özer'i de yaralayan Mehmet Özer (31), emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  2. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası; yaralılar var
  3. Isparta’da yanan otomobilin yakınında başsız erkek cesedi bulundu
  4. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  5. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  6. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı
  7. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı
  8. Torbalı'daki patlamada gerekçeli karar: Sanıkların 3'ü de asli kusurlu
  9. Otizmli öğrencisini merdiven ittiği ileri sürülen okul müdürünün tahliye talebine ret
  10. Adalar Adliyesi'nin 12 silahın kaybolmasına ilişkin soruşturmada katibin ifadesi ortaya çıktı

© Copyright 2025

DHA