Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

5 yaşındaki kızını öldürdü; 'Eşime ateş ettim, çocuğuma isabet etti' dedi

Konya'nın Kulu ilçesinde 5 yaşındaki kızı Hiranur Ö.'yü (5) tüfekle öldürüp, eşi Şaadet Ö.'yü de yaralayan Mehmet Ö. (31), ilk ifadesinde, "Eşimle tartışıp, kavga ettik. Eşim, yakındaki babasının evine gitmek isterken arkasından korkutmak amaçlı tüfekle ateş ettim; ama çocuğuma isabet etti" dedi.

ABONE OL
KONYA, (DHA)-

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Kemaliye Mahallesi 138259 Sokak'taki müstakil evde meydana geldi. 3 çocuk babası Mehmet Ö., bilinmeyen nedenle eşi Saadet Ö. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Şaadet Ö., kızı Hiranur Ö. ile yaklaşık 500 metre mesafedeki babasının evine gitmek için bahçe kapısına doğru yöneldi. Mehmet Ö. de arkasından tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar, Şaadet Ö. ile kızı Hiranur'un vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti. İhbarla adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

HİRANUR TOPRAĞA VERİLDİ

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Hiranur Ö. yaşamını yitirdi. Hafif yaralı Şaadet Ö. ise tedavisinin ardından taburcu oldu.

Gözaltına alınan Mehmet Ö., ilk ifadesinde, "Eşimle tartışıp, kavga ettik. Eşim, yakındaki babasının evine gitmek isterken arkasından korkutmak amaçlı tüfekle ateş ettim; ama çocuğuma isabet etti" dedi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürerken, Hiranur Ö.'nün cenazesi bu sabah Cumhuriyet Mezarlığı'nda topağa verildi.

TUTUKLANDI 

Konya'nın Kulu ilçesinde 5 yaşındaki kızı Hiranur Özer'i (5) tüfekle öldürüp, eşi Şaadet Özer'i de yaralayan Mehmet Özer (31), emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. Kocaeli’de milli maç öncesi Fransız taraftarlar için turizm hazırlığı
  2. Diyarbakır’da silahlı 'alacak' kavgası: 3 ölü
  3. AKOM'dan İstanbul için sağanak uyarısı
  4. 15 aydır kayıptı; kıyafetleri, kimliği ve kemik parçaları bulundu
  5. Diyalizde ölümde kamu davası başladı
  6. Yakınlarının haber alamadığı çift evlerinde ölü bulundu
  7. Eşi tarafından zorla bindirildiği iddia edilen kamyonetten atlayan kadın şikayetçi olmadı
  8. Zeytinburnu'nda yıkım sırasında yan dairenin duvarı çöktü: Kardeşim geç uyansaydı, üstüne gelebilirdi
  9. İçişleri Bakanlığı: 6 bin 134 kişinin vatandaşlık kazanma kararı iptal edildi
  10. Çay bahçesindeki saldırının şüphelisi için Spil Dağı çevresinde dron destekli operasyon

© Copyright 2026

DHA