Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

50 bin liralık televizyon çalan 2 şüpheliye gözaltı

Samsun’un Atakum ilçesinde, pencerenin camını kırıp girdikleri evden 50 bin lira değerinde televizyon çalan 2 şüpheli, yakalanıp gözaltına alındı.

ABONE OL
Emre ÖNCEL/SAMSUN, (DHA)

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 20 Aralık’ta Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi’ndeki evden 50 bin lira değerindeki televizyonun çalınması ihbarı üzerine çalışma yürüttü. İncelemelerde, şüphelilerin pencerenin camını kırarak içeri girdikleri tespit edildi. Güvenlik kamerası araştırmasında ise şüphelilerin D.A. (27) ile N.G.N.E. (31) isimli kadın oldukları belirlendi. Şüpheliler, Atakum ilçesindeki sokakta dün yakalanıp, gözaltına alındı. Televizyon ise henüz bulunamadı.

D.A.’nın pencerenin camını kırarken elini kestiği de belirtildi. Bu arada D.A.’nın ‘Evden hırsızlık’, ‘İş yerinden hırsızlık’ ve ‘Dolandırıcılık’ gibi suçlardan 10, N.G.N.E.’nin ise ‘Kasten yaralama’, ‘Tehdit’ ve ‘Hakaret’ gibi suçlardan 7 suç kaydı olduğu belirtildi.

Diğer Haberler

  1. İstanbul'da fırtına nedeniyle bazı binaların çatısı uçtu, denizde dev dalgalar oluştu
  2. Adana’da heyelan nedeniyle kapanan Feke-Saimbeyli karayolu ulaşıma açıldı
  3. Ankara'da boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, intihar etti
  4. Jetler Erzincan'ın kurtuluşunun 108'inci yılı için havalandı
  5. Bursa'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı
  6. Kırşehir merkezli 9 ilde dolandırıcılık operasyonu: 17 tutuklama
  7. Ümraniye'de silahını doldur boşalt yapan kuyumcu çalışanı iş arkadaşını vurdu
  8. Düzce'de şiddetli rüzgar lisenin çatısını uçurdu; eğitime yarın ara veridi
  9. Manisa’da TIR, otomobil ve kamyonla çarpıştı: 5 yaralı
  10. Adıyaman'da otomobil şarampole devrildi: 4 yaralı

© Copyright 2026

DHA