Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

6 ilde fetö operasyonu 12 şüpheli yakalandı

FETÖ'nün ankesör soruşturması kapsamında aralarında görevde bulunan bir astsubayın da bulunduğu şüphelilere yönelik İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlarda 12 şüpheli yakalandı.

ABONE OL
Özden ATİK / İSTANBUL,(DHA) -

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütünün örgütsel iletişim modeli olan ankesörlü telefon kartları ve ankesör/büfe gibi sabit hatlardan ardışık arandığı tespit edilen şüphelilere yönelik soruşturmalar devam ediyor. 

Hava, Kara, Deniz ve Jandarma Kuvvetleri Komutanlığına mensup görevde bulunan 1 Astsubay, 1 polis memuru ile ihraç edilen 4 eski askeri personel ve askeri okullara giriş sınavında örgüt üyelerini askeri okullara yerleştirmek için kullanılan kodlama bilgisi bulunduğu yönünde tespit yapılan 4 kapatılan askeri okul öğrencisi ve 3 de mahrem imam olduğu belirlenen toplam 13 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul merkezli 6 farklı ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 12 şüpheli yakalandı.

Diğer Haberler

  1. Dolmuş, gelin arabası oldu
  2. Parkta spor yaparken kalp krizi geçiren astsubay hayatını kaybetti
  3. Bursa’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi
  4. Sanatçılardan Kahtalı Mıçe'nin mezarına ziyaret
  5. AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir, Adalar Belediyesi başkan vekili seçiminin ardından konuştu
  6. 'Siyasi parti broşürü' cinayetinde sanığa 16 yıl 8 ay hapis
  7. Gaziosmanpaşa’da iş yerinin önüne içinde el yapımı patlayıcının olduğu paketi bırakıp kaçtılar
  8. ‘Manifest’ grubu menajeri Tolga Akış’ın uyuşturucu testi negatif çıktı
  9. 'TENMAK Yurt İçi Lisans Başarı Bursu' hak sahipleri belirlendi
  10. Kocaeli'deki Ümitcan cinayetinde 3 sanığa ağırlaştırılmış müebbet istendi

© Copyright 2026

DHA