Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

7 metreden Nilüfer Çayı'na uçan otomobildeki 4 kişi yaralandı

Bursa'da, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, köprünün demir korkulukları parçalayıp, yaklaşık 7 metreden Nilüfer Çayı’na uçtu. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

ABONE OL
İsmail Hakkı SEYMEN- Yiğithan HÜYÜK/ BURSA, (DHA)-

 

Kaza, saat 23.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesine bağlı Gümüştepe Mahallesi, Lefkoşa Caddesi'nde meydana geldi. Orhaneli ilçesinden kent merkezi istikametine ilerleyen Aydın Kayır yönetimindeki 16 N 0219 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu köprünün demir korkuluklarını parçalayıp, yaklaşık 7 metre yükseklikten Nilüfer Çayı'na uçtu. Çaya uçan otomobil demir yığınına dönerken, araçta sıkışan Damla Ceylan ile sürücü Aydın Kayır, Muharrem Nari ve Hatice Yöne, yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda AFAD, itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kaza yerine gelen AFAD ve itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan Damla Ceylan'ın kurtarılması için çalışma başlatırken, sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı 3 kişi ise çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı. AFAD ve itfaiye ekipleri istinat duvarından çaya merdivenle inerek otomobilde sıkışan Damla Ceylan'ı yaklaşık 1 saat süren çalışmayla sıkıştığı yerden kurtarıp, sağlık görevlilerine teslim etti. Damla Ceylan, ağır yaralı olarak Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralılardan Damla Ceylan’ın hayati tehlikesinin devam ettiği, diğer 3 yaralının ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.



Diğer Haberler

  1. Adalar Adliyesi'nin 12 silahın kaybolmasına ilişkin soruşturmada katibin ifadesi ortaya çıktı
  2. Kuyumcu dükkanından hırsızlık girişimine 2 tutuklama
  3. Kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1'i ağır 2 yaralı
  4. Otomobil fındık bahçesine uçtu; anne ve kızı yaralandı
  5. Ayı, arı kovanlarını parçaladı
  6. Talep kabul edildi, Rojin'in telefonu incelenmek üzere İspanya'ya gidiyor
  7. Bedensel engelli, evinde çıkan yangında öldü
  8. İzmir’de belediye işçileri ‘çıplak ücrete' karşı 'çıplak ayak yürüyüşü' yapacak
  9. TIR’a arkadan çarpan kamyonda sıkışan sürücüyü itfaiyeciler kurtardı
  10. 5’inci katta çalışırken iskeleden düşen işçi ağır yaralandı

© Copyright 2025

DHA