Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

9 yaşındaki kağıt toplayıcısı çocuğun uçma hayali gerçek oldu

Sosyal medyada kısa süre önce pilot olma ve uçağa binme hayalini söylediği video ile gündeme gelen kağıt toplayıcısı Fatih Karataş, izleyenlerin yüreğine dokundu. Karataş'ın bu hayalini Türkiye Eğitim Federasyonu Genel Başkanı ve MES Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mert Şener gerçekleştirdi.

ABONE OL
İSTANBUL,(DHA) -

Gelen yoğun mesajlar ardından videoyu da izleyen Şener, 9 yaşındaki çocuğun hayaline kayıtsız kalmadı. Kağıt toplayıcısı Fatih Karataş ve ailesine ulaşan Şener, onları şehir dışında misafir etti. Aynı zamanda Şener, Karataş ile THY'nin İstanbul-Şanlıurfa uçuşunda seyahat etti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Şener, Fatih'in çok akıllı bir çocuk olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Fatih çok azimli. Rabb'im inşallah Fatih gibi okumaya azimli olan, çocuklarımızın sayısını artırsın, Fatih'in eğitimi konusunda elimizden geleni yapacağız. Burası gelip geçici bir dünya, hayatta elde edebileceğim çoğu şeyi elde ettim, dünyada çoğu şeyi istesem alabilirim, Rabb'im bana bunu lütfetti ama Fatih'in bu sevincine, mutluluğuna şahit olmam hiçbir şekilde paha biçilemez, O mutlu oldu ama ben ondan daha çok mutlu oldum."

Diğer Haberler

  1. Adana'da mobilya atölyesinde yangın
  2. Eyüpsultan’da yol verme kavgası; taksi şoförünü darbeden 4 kişiye 726 bin lira ceza
  3. Malatya'da kamyon ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
  4. Parkta köpeği Şans ile gezerken başıboş pitbullun saldırısına uğradı
  5. İzmir’de ulaşıma zam: Yeni tarifeler 1 Nisan’da başlıyor
  6. Çanakkale’de bıçaklı kavga: 2’si ağır 3 yaralı
  7. Engelli derneğinde kira borcu nedeniyle başlatılan tahliye işlemini, vali durdurdu
  8. Uzun namlulu silah paylaşımı sonrası gözaltına alındı; silah oyuncak çıktı
  9. Sancaktepe’de motosiklet bariyere çarptı: 2 yaralı
  10. Ankara'da iş insanının şüpheli ölümünde 3 tutuklama kararı

© Copyright 2026

DHA