Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

ABD'li turist, fotoğraf çekerken düştüğü kayalıklar arasında sıkıştı

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da fotoğraf çeken ABD'li Greencejami Cee (58), dengesini kaybedip, 10 metre yükseklikten düştü. Kayalıklar arasında sıkışan kadın, AFAD ekiplerince kurtarılarak, hastaneye kaldırılırken, ayağında kırık tespit edildi.

ABONE OL
Ahmet KORKMAZER/ NEVŞEHİR, (DHA)

Olay, öğle saatlerinde, Göreme beldesi Kılıçlar Vadisi yakınlarında meydana geldi. Turistik gezi için Kapadokya'ya gelen ABD'li Greencejami Cee, çıktığı kayalıklardan cep telefonu kamerasıyla fotoğraf çekmeye başladı. Bir süre sonra dengesini kaybeden Cee, yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü.

Kayalıklar arasında sıkışan kadın için bölgeye AFAD ve polis ekipleri istendi. İhbarla gelen AFAD ekipleri, ABD'li kadını bulunduğu yerden kurtarmak için çalışma başlattı. Hilti ile yaklaşık yarım saat kırma çalışması yapan ekipler, ABD'li turisti sıkıştığı yerden kurtardı. Sağlık görevlilerince ayağının kırıldığı tespit edilen Greencejami Cee, ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Diğer Haberler

  1. Motosiklete çarpan otomobil takla attı: 2 yaralı
  2. Bursa'da 2 TIR çarpıştı: 1 ölü
  3. Bursa'da apartmanın çatı katında çıkan yangın söndürüldü
  4. Hatay’da bir evin kurşunlanma anı kamerada
  5. Bitlis’te 2 günlük bebek ambulans uçakla Konya’ya sevk edildi
  6. Limon ithalatında gümrük vergisi yeniden düzenlendi
  7. Emniyet Müdürü Aydın’dan, şehit polis memurunun oğluna doğum günü kutlaması
  8. Bursa'da tekne battı: Baba ve oğlu kurtuldu
  9. Dereye düşme tehlikesi geçirdi, yardım eden akrabalarıyla uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı
  10. Manavgat Belediyesi'nde 'yolsuzluk' ve 'rüşvet' davası sanığında 1 sanığa tahliye

© Copyright 2026

DHA