Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Abdullah Tivnikli son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede bu sabah hayatını kaybeden Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tivnikli, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

ABONE OL
Gökhan ÇELİK –Harun UYANIK/ İSTANBUL, (DHA) 

Türkiye’de katılım bankacılığı alanında önemli faaliyetlerde bulunan Abdullah Tivnikli 59 yaşında hayatını kaybetti. Tivnikli için ikindi vakti Marmara İlahiyat Camisi’nde cenaze töreni düzenledi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile çok sayıda bakan, işadamı ve sevenleri katıldı.


Cenaze namazın ardından kısa bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerçekten Abdullah kardeşimiz bir vakıf insanı olarak gelecekte de kendisinden sonra hakikaten bu hayırlarını devam ettirecek bir nesil bırakmanın gayreti içinde oldu. Şu anda şu musalla taşı 'Birçok şeyi bizlere vaiz olmak suretiyle anlatıyor, bizler de bundan nasibimizi aldık alıyoruz' diye düşünüyorum. Rabbimden niyazımız odur ki mekanı cennet olsun inşallah.

Ailesine camiamıza sabırlar diliyoruz." dedi.


Abdullah Tivnikli’nin cenazesi daha sonra götürüldüğü Nakkaştepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.


AĞABEYİ İLE AYNI YAŞTA VEFAT ETTİ


Abdullah Tivnikli'nin ağabeyi Eksim Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fahreddin Tivnikli de 59 yaşında vefat etmişti. 4 Aralık 2014'de vefat eden Fahrettin Tivnikli'nin cenaze namazına Abdullah Tivnikli'nin yanı sıra dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, eski sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok katılmışlardı.

Diğer Haberler

  1. Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı; 1 ölü, 4 yaralı
  2. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Malatya ve Kilis'te incelemelerde bulundu
  3. SMA’lı Uras Çağrı bebek için zaman daralıyor
  4. Samsun’da öğretmene şiddete sendikalardan ortak tepki
  5. Esenyurt'ta silahlı saldırı: 3 yaralı
  6. Başakşehir'de trafik kazası: 1 ölü 2 ağır yaralı
  7. Kızı ile torununu öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
  8. ASKİ Genel Müdürü Akçay: Ankara'nın suyu en az 200 gün gider
  9. Sarıyer'de günü değiştirilen semt pazarının esnafı belediye binasının önünde eylem yaptı
  10. Ahmet Davutoğlu'nun yengesi son yolculuğuna uğurlandı

© Copyright 2025

DHA