Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Adana'da 'Banker Bilo' filmi gerçek oldu

Adana'da, insan kaçakçıları, aralarında kadın ve hasta çocukların da bulunduğu 130 kaçak göçmeni, 'İzmir üzerinden Avrupa'ya gideceksiniz' diyerek, yol kenarına bıraktı. Afganistan, Pakistan ve Özbekistan uyruklu kaçak göçmenlerin yaşadıkları, akıllara 'Banker Bilo' filmini getirdi.

ABONE OL
Çağlar ÖZTÜRK/ADANA,(DHA)-  

D-400 Karayolu üzerindeki bir fabrika önünde bekleyen kaçakları görenler polisi aradı. Bölgeye gelen ekipler, yol kenarındaki yeşillik alanda oturan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 130 kaçak göçmenle karşılaştı. Afganistan, Pakistan ve Özbekistan uyruklu kaçak göçmenleri, insan kaçakçılarının, 'İzmir üzerinden Avrupa'ya gideceksiniz' diyerek, Adana'da bıraktıkları ortaya çıktı.

İnsan kaçakçılarına kişi başı bin dolar verdikleri belirlenen kaçaklar, ülkelerindeki savaş ve açlıktan kaçtıklarını, Türkiye üzerinden Avrupa'ya gitmek istediklerini anlattı. Kaçak göçmenler, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

'BANKER BİLO' FİLMİNİ ANDIRDI

Kaçak göçmenlerin başına gelenler, Şener Şen ve İlyas Salman'ın başrollerini paylaştığı 'Banker Bilo' filmindeki sahneyi akıllara getirdi.

Diğer Haberler

  1. Yolcu otobüsü, otoyolda TIR'a çarptı; 6 ölü, 11 yaralı
  2. Adana'da uyuşturucu operasyonu; 6 tutuklama
  3. Yılbaşı öncesi 'sahte alkol' uyarısı
  4. Ankara'da 'tefeci' operasyonu: 20 tutuklama
  5. Gürbulak'ta 394 kilo metamfetamin ele geçirildi
  6. Ticaret Bakanlığı: Yunanistan’daki eylem nedeniyle İpsala ve Kipi Gümrük Kapıları'nda TIR işlemleri yapılamamaktadır
  7. Ankara'da otomobil, TIR'a arkadan çarptı: 2 ölü, 1 yaralı
  8. Ankara’da eve çağırdıkları 1 kişiyi gasbeden sevgililer tutuklandı
  9. Karısını baltayla öldürüp, banyoya gömdü; kadının yakınlarının kayıp ihbarıyla cinayet ortaya çıktı
  10. Adıyaman'da silahlı kavga: 2’si ağır 5 yaralı

© Copyright 2025

DHA