Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Adana’da muhtarı darbeden 3 kişi tutuklandı

Adana'da tehdit ettikleri mahalle muhtarı Şahap Canoğulları'nı döverek hastanelik eden T.H. (36), A.T. (23) ve K.T. (26) tutuklandı.

ABONE OL
Yaşarcan SERİNTÜRK/ADANA, (DHA)-

Olay, 18 Haziran'da merkez Yüreğir ilçesindeki Haydaroğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 16 Haziran’da T.H., Haydaroğlu Mahallesi Muhtarı Şahap Canoğulları’nı telefonla arayıp tehdit etti. Olaydan 2 gün sonra S.S. (23), A.T. ve K.T. muhtarlık binasına gelip Canoğulları’nın yüzüne önce kalemlik fırlattı, ardından darbetti. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, yaralanan muhtar çevredekilerin ihbarıyla bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Tedavinin ardından Canoğulları taburcu edildi. Polis ekiplerine durumu anlatan muhtar Canoğulları, saldırganlardan ve kendisini telefonla arayıp tehdit eden T.H.’den şikayetçi oldu. Kamera görüntülerini inceleyen ve saldırganların kimliklerini belirleyen polis, 4 şüpheliyi de gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.H., K.T. ve A.T. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Şüpheli S.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Diğer Haberler

  1. Malatya'da sürücülerin trafikte silahlı kavgası: 2 yaralı
  2. Muğla’da otomobil takla attı: 5 yaralı
  3. Kilis'te otomobil tarlaya savruldu: 6 yaralı
  4. Erzurum’da iki aile arasında arazi kavgası: 7 yaralı
  5. Kurbanlık boğa 6 katlı binanın terasında kesildi
  6. Kayseri’de uyuşturucu operasyonu: 13 tutuklama
  7. Gülistan Doku soruşturmasında tutuklu koruma memurunun kullandığı cip, incelemeye alındı
  8. Arazi anlaşmazlığı kavgası: 1 ölü, 2 yaralı
  9. Kuyuya düşen kadın yaralandı
  10. Küçükçekmece'de alacaklısını pencereden atarak öldürdükleri iddia edilen 4 şüpheli yakalandı

© Copyright 2026

DHA